IPA's Jopen verkrijgbaar in blik

Jopen Can 33cl - NON_front

Twee IPA's van craft brouwerij Jopen zijn verkrijgbaar in blik. Het gaat om het bekroonde bier Mooie Nel en het alcoholarme Nonnetje verkrijgbaar in blik. Deze bieren zijn voortaan ook in 4-packs verkrijgbaar.

Craf brouwerij Jopen ziet de populariteit van blik toenemen. Daarom heeft de brouwer zijn core range IPA’s in blik uitgebracht. Dit heeft volgens de brouwer geen gevolgen voor de smaak. De metalen verpakking is 100% luchtdicht en maakt lichtinval onmogelijk. De blikken zijn voorzien van een Jopen-jasje: 'fris, eigentijds en they beat boring'. 

Een andere toevoeging aan het assortiment zijn de 4-packs. De hardlopers Jopen Mooie Nel en Jopen Non IPA zijn verkrijgbaar in deze verpakking. "De glazen flessen dragen het bekende design, maar zijn nu per vier verpakt om te delen met vrienden", besluit de brouwer.

Bierbrouwerij Jopen werd in 1994 in Haarlem opgericht, toen de stad het 750 jarig bestaan vierde. Vanwege dat jubileum bracht de brouwerij twee vergeten Haarlemse bieren opnieuw op de markt. De start van Jopen. Bij de brouwerij brouwen ze craft bier, van hoppige IPA tot onorthodoxe Caramel Seasalt Brownie Stout. 

 

 

 

 

 

 

 

Dossiers
Lees ook
Verpakkingsbeurs Empack organiseert webinar over nieuwe regels wegwerpplastics

Verpakkingsbeurs Empack organiseert webinar over nieuwe regels wegwerpplastics

Vanaf 3 juli geldt er in de EU een verbod op bepaalde Single Use Plastics (SUP). Daarom organiseert Verpakkingsbeurs Empack op 30 juni om 11.00 een webinar over de nieuwe wetgeving en wat dit betekent voor verpakkende bedrijven, verpakkingsproducenten, instanties en consumenten.

Empack verhuist in 2022 naar Evenementenhal Gorinchem

Empack verhuist in 2022 naar Evenementenhal Gorinchem

Vakbeurs Empack verhuist in 2022 plaats naar Evenementenhal Gorinchem. De eerste editie op deze nieuwe locatie is op 5, 6 en 7 april 2022. In de oneven jaren blijft de verpakkingsbeurs plaatsvinden in de Brabanthallen.

Grolsch introduceert speciaalbier Hoop

Grolsch introduceert speciaalbier Hoop

Grolsch brengt een nieuw speciaalbier op de markt. Een lente IPA met de naam Hoop. Met de lancering roept de bierbrouwer heel Nederland op om hoopvolle verhalen met hen te delen. Deze verhalen gaat Grolsch delen via social media en bierviltjes op terrassen. "Zodat we ons samen door de laatste loodjes heen kunnen slaan."