Jack Daniel's viert geschiedenis met Limited Edition Old No. 7 Legacy

Jack Daniel's Limited Edition © Jack Daniel's

Jack Daniel's lanceert een Limited Edition van de iconische Jack Daniel's Tennessee Whiskey, om de rijke geschiedenis van het meer dan 150 jaar oude merk te vieren. Jack Daniel's Tennessee Whiskey Old No. 7 Legacy Edition #1 is de eerste in een reeks van limited editions, die een deel van het kleurrijke begin van Jack Daniel's terugbrengen.

De Jack Daniel Distillery werd officieel geregistreerd door de Amerikaanse overheid in 1866 en gevestigd in Lynchburg, Tennessee. Tegenwoordig is het iconische Jack Daniel’s-label net zo bekend als de whiskey zelf.

Jack Daniel's Limited Edition

De eerste fles van de Limited Edition heeft een groen label en een opvallende gouden rand. Sommige mensen denken dat dit label van de Legacy Edition-fles dateert van voor 1904, omdat sindsdien elk label op elke fles het gouden symbool heeft gedragen ter ere van de medaille die Mr. Jack voor zijn whiskey won op de St. Louis World’s Fair in 1904. Maar niemand in Lynchburg is daar helemaal zeker van.

De geur roept volgens de makers associaties op van zacht, rijp fruit, groene appel en nieuwe eikenhouten vaten. De smaak van de whiskey is een beleving van karamel, vanille en geroosterde eik, en eindigt in peperige kruiden. De Jack Daniel's Tennessee Whiskey Old No. 7 Legacy Edition-fles is een knipoog naar de rijke geschiedenis van Mr. Jack en kan feilloos worden toegevoegd aan elke serieuze whiskeyverzameling of als geschenk worden gegeven.

Dossiers