Jason Yavorska nieuwe CPTO Beerwulf

Beerwuklf_Jason Yavorska

Jason Yavorska wordt Chief Product & Technology Officer (CPTO) bij online bierwinkel Beerwulf. Yavorska werkte voorheen als Product Director voor CI/CD bij GitLab. Hij is een expert op het gebied van iteratieve processen en het effectief verzenden van online producten.

BIJ Beerwulf gaat Yavorska zich richten op drie doelen. Allereerst het opschalen van de product en engineering teams passend bij de groeidoelstellingen van Beerwulf.com. Daarnaast wil hij Beerwulf's technische systemen beoordelen en updaten, zodat ook die klaar zijn om met de beoogde groei mee te bewegen. En tot slot wil hij het Agile en interactieve leveringsmodel van Beerwulf.com perfectioneren.

Inspelen op de vraag

Met deze startstrategie wil Yavorska bouwen aan een cultuur binnen Beerwulf.com waarin het makkelijk wordt om direct op de vraag van de consument en kansen uit de markt te kunnen inspelen. "Er is zoveel groeipotentieel op het gebied van online retail en sales. Het is voor Beerwulf.com cruciaal om direct te kunnen schakelen wanneer er zich kansen voordoen. Mijn concrete doel is om de systemen zo in te kunnen zetten dat wanneer zich op maandag een kans voordoet, we het op vrijdag al in de productie kunnen terugzien. Het gaat veel focus en werk van onze teams vragen, maar we gaan dit zeker waarmaken."

Vier pijlers

Naar eigen zeggen heeft Yavorska een transparante managementstijl met een hands-on benadering. Hij geeft aan veel tijd te zullen investeren in het luisteren naar de teams en collectief uitdagingen aan te willen gaan. "Ik heb veel ervaring op het gebied van Agile, Product Management en DevOps opgedaan en ik heb ontzettend veel zin om bij Beerwulf.com aan de slag te gaan. Wat mij betreft zijn er vier pijlers om onze doelen met succes te behalen: het formuleren van duidelijk doelstellingen, het door en door kennen van de Beerwulf-klanten, creatieve oplossingen kunnen bieden voor uitdagingen én snel kunnen leveren om de feedback cyclus te kunnen versnellen."

 

 

Dossiers
Lees ook
Krijn Jansen nieuwe CCO Beerwulf

Krijn Jansen nieuwe CCO Beerwulf

Krijn Jansen is de nieuwe Chief Commercial Officer (CCO) van de online bierwinkel Beerwulf. Hij volgt Marc Scholten op, die begin september zijn overstap naar Heineken Nederland aankondigde.