Joey de Kruijf opent wijnbar Pierre par CP

4 juni 2019

SVH Meestergastheer Joey de Kruijf opende dinsdag 28 mei de wijnbar Pierre par CP in Den Haag. Hier schenkt hij wijn uit de wijnvoorraad van restaurant Central Park. Het assortiment bestaat uit exclusieve en toegankelijke wijnen van over de hele wereld.

De wijnvoorraad van restaurant Central Park bestaat uit ruim 750 wijnen. Een selectie daarvan wordt geschonken bij Piere par CP. Op de kaart staan niet alleen exclusieve wijnen, maar ook toegankelijke en moderne wijnen. Denk bijvoorbeeld aan een Pingus, Montrachet of een mooie champagne als Dom Perignon uit 1998. Of een toegankelijke wijn zoals een frisse Grüner Veltliner. Klanten kunnen in de wijnbar een glas drinken, maar het is ook mogelijk om een fles te kopen om mee naar huis te nemen.

Bij Pierre par CP kun je niet alleen terecht voor een glas wijn. Er is ook koffie van de Coffee Crafters, bier en fris. Daarnaast is er een menukaart met een tiental kleine gerechten en barbites samengesteld door chefs Tim Bood & Krisztian Parlagi. 

In de toekomst willen Joey en zijn team ook events bij Pierre par CP organiseren en lanceringen van concepten. Denk bijvoorbeeld aan champagne tastings of een high wine.

Altijd op de hoogte blijven?