Jos Beeres importeert Marqués de Murrieta

17 augustus 2018

J MOre than Drinks_Jos Beeres Wijnkoperij_Marqués de Murrieta os Beeres Wijnkoperij is sinds kort importeur van Marqués de Murrieta. De wijn zat al in het portfolio, maar de wijnkoperij mag deze nu direct aanbieden aan de Nederlandse markt.

Naast Marqués de Murrieta presenteren de Wietze Snaak en Karel Elhorst van Jos Beeres Wijnkoperij op de Dranken Pakket Expo verschillende andere wereldwijnen en geschenkuitvoeringen zoals de nieuwe wijnen van Baron Charcot en de Zuid-Italiaanse wijnen van Terre al Sole.

Jos Beeres Wijnkoperij

Karel Elhorst is weer terug bij Jos Beeres Wijnkoperij. Hij heeft meer dan 35 jaar ervaring als vinoloog en wijnliefhebber en deelt zijn enthousiasme graag met de klant.

Jos Beeres Wijnkoperij werd in 1879 opgericht. Vandaag de dag zitten er meer dan 1.300 wijnen in het assortiment. Naast een webshop is er ook een ruim opgezette winkel op de Beereshoeve in Noordbroek met een proeflokaal, wijntheater en terras.

Dranken Pakket Expo 2018

More than Drinks_Dranken Expo 2018_logo Jos Beeres Wijnkoperij is een van de exposanten op de Dranken Pakket Expo 2018. Op deze beurs vinden drankendetailhandelaren alle producten en diensten die ze nodig hebben om zich als specialisten te kunnen profileren voor de consument met smaak. Dranken Pakket Expo 2018 vindt dit jaar plaats op 9 en 10 september in Expo Houten.

Lees alles over de Dranken Pakket Expo in ons dossier.

   

Altijd op de hoogte blijven?