JP Chenet bestaat 35 jaar

28 oktober 2019

JP Chenet bestaat 35 jaar. Om dit te vieren geeft het Franse wijnmerk vijftien verzorgde verjaardagsfeesten voor dertig personen weg aan haar klanten.

Sinds 1984 produceert Les Grands Chais de France de JP Chenet. De wijn is verkrijgbaar in meer dan 176 landen en het merk claimt het grootste Franse wijnmerk ter wereld te zijn. De wijn wordt gebotteld in de bekende wijnfles met de bekende schuine hals. De fles wordt Joséphine genoemd en is ontworpen door Joseph Helfrich. 

In eerste instantie bracht het merk twee varianten op de markt, een Cabernet Sauvignon Vin de Pays d’Oc and Blanc de Blancs Vin de Pays des Côtes de Gascogne. Inmiddels bestaat het assortiment in Nederland uit  Colombard-Sauvignon, Chardonnay, Merlot, Cabernet-Syrah, Grenache-Cinsault (rosé), Medium Sweet, ICE Edition rosé en wit en Gold Muscat Divine Sparkling.

Klanten die kans willen maken op een verjaardagsfeest moeten een feestelijke foto uploaden op de website of de social media kanalen van JP Chenet. De foto's met de meeste stemmen winnen een prijs. Meer informatie over deze wedstrijd staat op de website van het wijnmerk.

 

Altijd op de hoogte blijven?