Koninklijke De Kuyper wederom 'Liqueur Producer of the Year'

De Kuyper_ISC 2022

Tijdens de International Spirits Challenge (ISC) 2022 ontving Koninklijke De Kuyper de award ‘Liqueur Producer of the Year’. “Het feit dat we voor het vierde achtereenvolgende jaar zijn uitgeroepen tot 'Liqueur Producer of the Year’ maakt ons erg trots.”

Daarnaast viel een belangrijk deel van het premium likeuren portfolio van het Nederlandse familiebedrijf in de prijzen tijdens de Tasting Awards. Het merk Mandarine Napoléon, een smaakcombinatie van mandarijn en cognac met een lange historie sinds 1892, ontving Double gold. Heering, de eerste kersenlikeur en de keuze van bartenders, ging net als Acqua Bianca en MUYU Jasmine Verte naar huis met een gold medaille. In totaal kreeg De Kuyper, wereldwijd marktleider in cocktaillikeuren, vijftien medailles waaronder gold voor Triple Sec, Pineapple en Grapefruit.

International Spirits Challenge (ISC)

De International Spirits Challenge (ISC) is een internationale blind tasting wedstrijd. De winnaars van de ISC Tasting Awards worden vastgesteld door middel van een streng beoordelingsproces. Een panel van meer dan 75 gerespecteerde en ervaren professionals uit de industrie nemen deel aan blinde proeverijen gedurende 23 dagen. De 27e editie had duizenden inzendingen uit meer dan 70 verschillende landen.

De drankenbranche ziet het winnen van een ISC-award als een internationaal erkend kwaliteitsstempel. ‘Liqueur Producer of the Year’ is de hoogste onderscheiding die een merk/ bedrijf kan ontvangen van de ISC en is een van de meest prestigieuze en gewilde awards in de industrie.

“Het feit dat we voor het vierde achtereenvolgende jaar zijn uitgeroepen tot 'Liqueur Producer of the Year’ maakt ons erg trots”, zegt Godelief van Erve, Global Marketing Director bij De Kuyper. “Ons succes in de ISC-competitie van dit jaar is een sterk bewijs dat we op de goede weg zitten richting onze visie van ‘Own the cocktail'.”

Geen nieuws meer missen van More than Drinks? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke twee weken het laatste nieuws in je mail.

Inschrijven nieuwsbrief

Koninklijke De Kuyper

Koninklijke De Kuyper is een familiebedrijf in premium likeuren en spirits. In 2020 vierde het bedrijf het 325 jarig jubileum en werd het predicaat koninklijk verlengd. Sinds de oprichting in 1695 ontwikkelde het bedrijf zich tot een expert op het gebied van premium distillaten, likeuren en spirits en is wereldmarktleider in cocktaillikeuren.

Lees ook
Dirk-Jan Stoppelenburg nieuwe voorzitter van de Raad van Commissarissen van Koninklijke de Kuyper

Dirk-Jan Stoppelenburg nieuwe voorzitter van de Raad van Commissarissen van Koninklijke de Kuyper

Voorzitter Jan Willem Baud is 9 september 2022 na zijn tweede en laatste termijn teruggetreden uit de Raad van Commissarissen van Koninklijke de Kuyper. Baud is per dezelfde datum opgevolgd door Dirk-Jan Stoppelenburg. Dirk-Jan van Stoppelenburg (55) is een zeer ervaren bestuurder met een ruime staat van dienst op directieniveau in verschillende sectoren,...

De Kuyper neemt Archers Peach Schnapps over van Diageo

De Kuyper neemt Archers Peach Schnapps over van Diageo

Koninklijke De Kuyper voegt Archers Peach Schnapps toe aan hun internationale likeur portfolio. Het Nederlandse familiebedrijf neemt het Britse likeur merk over van Diageo en versterkt daarmee de positie in het Verenigd Koninkrijk, de op een na belangrijkste cocktailmarkt ter wereld.

Alcoholvrije pop-up Slijterij DROOG in Amsterdam

Alcoholvrije pop-up Slijterij DROOG in Amsterdam

In Amsterdam opende vrijdag 20 mei de alcoholvrije pop-up Slijterij DROOG. Een samenwerking van non-alcoholisch spirit-merk Seedlip en Butcha. Tot en met 29 mei dagen Samuel Levie en Ben Branson mensen uit om een kijkje te nemen in de keuken van alcoholvrije mixology.