Koninklijke SlijtersUnie deelnemer aan More than Drinks Inspiration!

13 februari 2020

Ook de Koninklijke Slijtersunie geeft acte de préséance op de slijtersvakbeurs More than Drinks Inspiration van 6 en 7 september. De brancheorganisatie voor onafhankelijke slijters zal o.a. met een stand vertegenwoordigd zijn. Leden van de vereniging hebben gratis toegang (2 toegangskaartjes per lid).

Al eerder was bekend gemaakt dat de Voorzitter van de Slijterunie, de heer Ron Andes, een presentatie geeft over de gevolgen voor slijters van de aanpassingen in de Drank- en Horecawet. Voor haar leden volgt de Koninklijke SlijterUnie nauwgezet de ontwikkelingen op het gebied van wetgeving. Daarnaast ijvert de brancheorganisatie onder meer voor de invoering van een verbod op ‘digitale blurring’.

Ron Andes over More than Drinks Inspiration: “Het is voor de Koninklijke Slijtersunie belangrijk dat er een goede jaarlijkse vakbeurs is voor slijters. We stonden altijd al op de Dranken en Pakketexpo, de vroegere Drankenbeurs. Logisch dat we nu ook aanhaken bij de opvolger hiervan. Het is voor ons weer een mooie gelegenheid om onze leden te spreken en ook niet leden te interesseren voor onze organisatie. De nieuwe opzet met informatieve workshops spreekt ons zeer aan. Het is belangrijk dat onze leden goed geïnformeerd worden over ontwikkelingen in onze branche.”

Altijd op de hoogte blijven?