Lekkerding voegt Stoer toe aan assortiment

Lekkerding

Sinds september 2017 is het merk Lekkerding op de markt. Onlangs lanceerde dit merk de drank Stoer. Het assortiment bestaat uit drie dranken en twee parfums. 

De vrouw achter Lekkerding is Anja Verberne. Ze liep al enige tijd rond met het idee om een een likeur te maken met smaken die ze zelf lekker vond, maar schoof dit steeds voor zich uit. Tot maart 2017 toen ze een lezing van een inspirerende spreker bijwoonde en dacht: "Ik ga het gewoon doen, al zijn het maar 100 flessen”.

In september 2017 bracht ze Lekkerding op de markt, een likorette van honing, vanille en sinaasappel met een alcoholpercentage van 14,9%. Een half jaar later in maart 2018 volgde Pittig Lekkerding. De smaak komt overeen met Lekkerding, maar het alcoholpercentage ligt met 25% hoger. "Lekkerding noemen wij een gezellig doordrinkertje en Pittig is echt een volwaardige likeur", aldus Anja. 

Nu is er een derde variant aan het merk toegevoegd, Stoer Lekkerding. Dit is een rum based drink met de kracht van een bitter. De drank heeft een alcoholpercentage van 30% alcohol. De drank kan puur gedronken worden of gemixt met cola, sinas of 7-up.

Dossiers
Lees ook
Nieuwe likeur Villa Massa Amaretto

Nieuwe likeur Villa Massa Amaretto

Villa Massa brengt de nieuwe likeur Villa Massa Amaretto op de markt. De likeur wordt gemaakt van amandelen uit Sicilië en smaakt volgens de makers naar marsepein, met hints van vanille, kers en cacao. De likeur heeft een alcoholpercentage van 30 procent.

De Kuyper introduceert Fizzy Favourites

De Kuyper introduceert Fizzy Favourites

In het jaar van het 325-jarig bestaan introduceert Koninklijke De Kuyper de Fizzy Favourites. Deze ready-to-drink cocktailmix met een laag alcoholpercentage is verkrijgbaar de smaken Fizzy Strawberry, Fizzy Passionfruit en Fizzy Watermelon.

De Kuyper in de prijzen bij International Spirits Challenge 2020

De Kuyper in de prijzen bij International Spirits Challenge 2020

De Kuyper Royal Distillers viel voor het tweede jaar op rij in de prijzen bij de Tasting Awards op de International Spirits Challenge 2020. De Kuyper won de overall highlight trophy 'Likeur Producent van het Jaar' en won de hoofdprijs en dubbel goud voor Acqua Bianca in de categorie likeuren.