Lekkerding voegt Stoer toe aan assortiment

Lekkerding

Sinds september 2017 is het merk Lekkerding op de markt. Onlangs lanceerde dit merk de drank Stoer. Het assortiment bestaat uit drie dranken en twee parfums. 

De vrouw achter Lekkerding is Anja Verberne. Ze liep al enige tijd rond met het idee om een een likeur te maken met smaken die ze zelf lekker vond, maar schoof dit steeds voor zich uit. Tot maart 2017 toen ze een lezing van een inspirerende spreker bijwoonde en dacht: "Ik ga het gewoon doen, al zijn het maar 100 flessen”.

In september 2017 bracht ze Lekkerding op de markt, een likorette van honing, vanille en sinaasappel met een alcoholpercentage van 14,9%. Een half jaar later in maart 2018 volgde Pittig Lekkerding. De smaak komt overeen met Lekkerding, maar het alcoholpercentage ligt met 25% hoger. "Lekkerding noemen wij een gezellig doordrinkertje en Pittig is echt een volwaardige likeur", aldus Anja. 

Nu is er een derde variant aan het merk toegevoegd, Stoer Lekkerding. Dit is een rum based drink met de kracht van een bitter. De drank heeft een alcoholpercentage van 30% alcohol. De drank kan puur gedronken worden of gemixt met cola, sinas of 7-up.

Dossiers
Lees ook
Nieuwe likeur Disaronno Velvet

Nieuwe likeur Disaronno Velvet

Disaronno International B.V brengt een nieuwe likeur op de markt, Disaronno Velvet. Deze cream likeur heeft een zachte zoete smaak en zit in een witte uitvoering van de bekende Disaronno fles.

O-I ontwikkelt twee nieuwe flessen voor distilleerderij Wynand-Fockink

O-I ontwikkelt twee nieuwe flessen voor distilleerderij Wynand-Fockink

Owens-Illinois, Inc. ( O-I), een Amerikaanse producent van glasverpakkingen, ontwikkelde twee nieuwe 70cl flessen voor distilleerderij Wynand-Fockink in Amsterdam: een jeneverfles en een likeurfles.

Van der Linde Nijhof lanceert Party Mark

Van der Linde Nijhof lanceert Party Mark

Van der Linde Nijhof – Special Liquors uit Hengelo brengt de shooter‐lijn Party Mark op de markt. Deze nieuwe lijn bestaat uit een vijftal alcoholhoudende party shooters. Het is een vervolg op hun droplikeur Dark Mark, die inmiddels 15 jaar op de markt is.