Likeuren van Joops

22 augustus 2018

More than drinks_Joops Op de Dranken Pakket Expo presenteert Joop de Braak (RV en Liquorist) zijn drankenlijn Joops. Deze lijn bestaat de likeuren Creamy Gin,  Funky Chocolate en Jazzy Gin. Het zijn zogenaamde nieuwe stijl likeuren. Dit betekent minder alcohol en minder zoet.

Creamy Gin

Creamy Gin is een gin-roomlikeur. Deze gin is zijdezacht, lichtzoet met verrassend frisse gin-tonen. Dit geheel nieuwe product heeft een nieuwe verrassende smaak.

Funky Chocolate

Funky Chocolate is een verrukkelijke chocolade roomlikeur met echte Belgische Callebaut chocolade. Funky Chocolate is fluweelzacht, lichtzoet en geeft een fantastische chocolade beleving met een lichte bite.

Jazzy Gin

Jazzy Gin is een premium geniet-gin. Het is een frisse gin met tonen van citrus, bloemen en delicate aroma's van de nauwkeurig geselecteerde botanicals. Jazzy Gin geeft een zachte smaakexplosie in de Gin-Tonic en is puur of on the rocks een echte geniet-gin. Mooi in balans en met een hele lange afdronk waarin de ingrediënten delicaat naar voren komen.

Dr More than Drinks_Dranken Expo 2018_logo groot anken Pakket Expo 2018

Joops is een van de exposanten op de Dranken Pakket Expo 2018. Op deze beurs vinden drankendetailhandelaren alle producten en diensten die ze nodig hebben om zich als specialisten te kunnen profileren voor de consument met smaak. Dranken Pakket Expo 2018 vindt dit jaar plaats op 9 en 10 september in Expo Houten.

Lees alles over de Dranken Pakket Expo in ons dossier.

Altijd op de hoogte blijven?