Loopuyt lanceert Rose Lemonade

Loopuyt Rose Lemonade

Loopuyt & Co Distillers voegt een nieuw product toe aan het assortiment, Rose Lemonade. Met deze soda geeft de distilleerderij Valentijnsdag een roze kleurtje.

Loopuyt Rose Lemonade is de derde soda van P. Loopuyt & Co Distillers. De soda bevat Turkse roos, framboos en aardbei en is volledig vegan en glutenvrij. Het citroenaroma zorgt voor een aangename frisheid. De toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen zijn volledig natuurlijk. De soda kan goed gemixt worden met de Loopuyt Gin. 

In 2013 ontwikkelde de Schiedam distilleerderij Loopuyt Gin. Een frisse gin, gemaakt van twaalf apart gedistilleerde kruiden, bloemen, zaden, bessen, vruchten en vruchtenschillen. Eind 2019 lanceerde Loopuyt een alcoholvrije variant van de gin. Loopuyt Virgin 0%, gedistilleerd uit dezelfde twaalf botanicals. Daarnaast ontwikkelt Loopuyt in 2013 uit met eigen soda’s om te mixen met alcoholische dranken; Loopuyt Tonic Water, gevolgd door Loopuyt Gingerbeer ( 0% alc. ). Nu komt daar Loopuyt Rose Lemonade bij.

 

 

 

Dossiers
Lees ook
Delrey Distillery presenteert Smoked Gin

Delrey Distillery presenteert Smoked Gin

De Delrey Distillery uit Hengelo brengt een Smoked Gin op de markt. De kruiden en specerijen in de gin zijn eerst vier uur lang gerookt op appel en berkenhout. Vandaar de naam Smoked.

Nieuwe ambachtelijke Utrechtse gin LangDom

Nieuwe ambachtelijke Utrechtse gin LangDom

Het Drankentheater lanceert LangDom London Dry Gin, een ambachtelijk gestookte Utrechtse gin op basis van tien kruiden en botanicals. Deze gin is volgens de maker "krachtig en fris met duidelijke tonen van jeneverbes en een subtiele aanwezigheid van sinaasappel en citroen."

Goud voor Gingery Poolside Gin bij IWSC

Goud voor Gingery Poolside Gin bij IWSC

Gingery Poolside Gin won een Golden Quality Award tijdens de International Wine & Spirit Competition (IWSC). De internationale jury bekroonde deze gembergin met goud. Oprichters Pascal, Paul, Robin en Daan zijn trots op de prijs