Make your own spirit

More than Drinks_Make your own spirit BIJ de webshop Make Your Own Spirit kunnen consumenten een gepersonaliseerde fles drank creëren. Consumenten kunnen zelf de fles uitkiezen en het etiket ontwerpen. Daarnaast vormt de drank een goede basis voor een zomerse cocktail.

Make Your Own Spirit

Klanten van Make Your Own Spirit moeten in de webshop eerst kiezen uit welke drank ze willen. Ze hebben de keuze uit verschillende soorten premium gin, rum, wodka, whisky en vermouth. Daarna bepaalt de klant de kleur en de vorm van de fles. Tot slot kunnen ze zelf het etiket ontwerpen met een eigen tekst en/of logo. Klanten krijgen de gepersonaliseerde fles twee à drie dagen later thuisbezorgd.

De webshop levert zowel aan particuliere als corporate klanten

     
Dossiers
Lees ook
Minder vlees, maar meer whisky en zalm vanuit VK naar EU

Minder vlees, maar meer whisky en zalm vanuit VK naar EU

In de eerste helft van dit jaar is er minder rundvlees naar de EU geëxporteerd, maar de export van whisky en zalm nam juist toe. Volgens de cijfers van de Britse Food & Drink Federation nam de totale export van eet- en drinkproducten met 16 procent af tot zo’n 4,9 miljard pond (circa 5,7 miljard euro). Dat is het laagste bedrag sinds...

PLUS start met online wijnwebshop

PLUS start met online wijnwebshop

Supermarktketen PLUS start met een online wijnwebshop. Hiermee wil de supermarkt wijnliefhebbers een assortiment van kwalitatieve wijnen aanbieden voor een goede prijs met het gemak van thuisbezorging.

Cane & Grain presenteert Death’s Door Gin

Cane & Grain presenteert Death’s Door Gin

Gin is populair. Omdat de markt steeds meer verzadigd raakt, is het belangrijk om je als ginmerk te onderscheiden. Cane & Grain springt hier op en en heeft de Amerikaanse ambachtelijke gin, Death’s Door Gin, opgenomen in het assortiment.