Marktdata presenteert Structuurrapport Slijterijen 2022

Structuurrapport Slijterijen 2022_Marktdata

Marktdata.nl voerde een analyse uit van de slijtersbranche in Nederland. Het onderzoeksbureau publiceerde de resultaten in het onlangs verschenen Structuurrapport Slijterijen 2022.

Het Structuurrapport Slijterijen 2022 biedt een overzicht van de structuur en financiële kengetallen van slijterijen in Nederland. De branchestructuur en financiële kengetallen zijn helder in beeld gebracht. De data-analyse is uitgevoerd onder bedrijven die in het Handelsregister staan ingeschreven onder de SBI-code 4725 (winkels in dranken). Daarnaast zijn cijfers van onder meer het CBS en Google big data verwerkt in de rapportage.

De analyseresultaten zijn gepresenteerd door middel van tekst, figuren en tabellen, met alleen essentiële gegevens. Het biedt volgens Marktdata belangrijke informatie voor de bedrijfsvoering van ondernemers in de slijterbranche.

Meer informatie over het Structuurrapport Slijterijen 2022 is te vinden op de website van marktdata.nl.

Geen nieuws meer missen van More than Drinks? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke twee weken het laatste nieuws in je mail.

Inschrijven nieuwsbrief
Dossiers
Lees ook
Gewijzigd arbeidsrecht

Gewijzigd arbeidsrecht

De Wet transparante en voorspelbare arbeidsovereen-komsten werd op 19 april aangenomen door de Tweede Kamer. Per 1 augustus 2022 moet de wet gaan zorgen voor betere arbeidsvoorwaarden van werknemers.

Voorjaarskriebels

Voorjaarskriebels

Er zijn mensen die in het voorjaar de kriebels krijgen om het huis eens flink schoon te maken. In zekere zin wordt er met de Voorjaarsnota van 2022 ook flink de bezem door de fiscale wetgeving gehaald. Wat gaat er veranderen?

Nieuwe wet excessief lenen

Nieuwe wet excessief lenen

Op 24 maart 2022 stuurde staatssecretaris Van Rij een wetsvoorstel, waarmee excessief lenen van de eigen vennootschap(pen) wordt aangepakt, naar de Tweede Kamer.