MijnKroegie.nl roept 23 mei uit tot Dag van de barman/barvrouw

Bierparadijs

Foto: Bierparadijs

Mijn Kroegie.nl heeft 23 mei uitgeroepen tot de Dag van de barman en barvrouw. Nikki Hagg, de man achter deze website waar klanten door een bierpakket te kopen hun favoriete kroeg kunnen steunen, hoopt dat mensen die dag toasten op het thuiszittende horecapersoneel.

“We hopen dat zoveel mogelijk gasten hun favoriete café gaan steunen met een donatie”, zegt Nikki Hagg. “Op 23 mei roepen we mensen op om, met een lekker biertje, te proosten op de horecamensen die thuis zitten en om op social media te laten zien dat ze hen steunen.” Dit kan met #dagvandebarman.

MijnKroegie.nl 

mijnkroegie.nl

Hagg is de initiatiefnemer van MijnKroegie.nl. Hier kunnen klanten een bierpakket bestellen, waarmee ze 15 euro aan hun favoriete café doneren. Café-eigenaren uit heel Nederland kunnen hun zaak gratis aanmelden. Zodra de kroeg is aangemeld, is het logo zichtbaar op de website en is een donatie mogelijk. Klanten selecteren hun favoriete café en bestellen een van de tien bierpakketten. De prijs is 2,75 per fles speciaalbier. Dit is inclusief de donatie van 15 euro en de verzendkosten. Elk pakket bestaat uit 24 bieren.

De café-eigenaren krijgen meteen een bevestiging van een donatie. Elke twee weken worden de betalingen verwerkt en ontvangen de kroegen het geld dat hun gasten hebben gedoneerd. Ondernemers kunnen er ook voor kiezen om de donaties op een later moment te ontvangen, bijvoorbeeld als hun zaak weer open gaat.

Oproep aan kroegen van Nederland
De horeca heeft het zwaar op dit moment, nu cafés en restaurants de deuren gesloten moeten houden. MijnKroegie.nl kan café-eigenaren misschien enige uitkomst bieden. Jouw klanten kunnen op de website een bierpakket kopen, waarmee ze 15 euro doneren aan een kroeg naar keuze. Schrijf je café daarom in!
Nadat je inschrijving is goedgekeurd wordt je logo zichtbaar op de website en kunnen mensen jouw kroeg kiezen om aan te doneren. MijnKroegie.nl heeft een promotiepakket met afbeeldingen die je kunt gebruiken om te plaatsen op social media.
Klanten die bij MijnKroegie.nl een bierpakket bestellen, kiezen zelf aan wie ze 15 euro doneren. Het is een kleine moeite om je aan te melden en mogelijk gaan jouw vaste klanten jou sponsoren. Meld je dus aan en deel de info van MijnKroegie.nl op je website en social mediakanalen. Mail ook je vaste klanten om ze te informeren. Veel succes!

Het Bierparadijs

MijnKroegie.nl is een idee van Nikki Hagg van Bierparadijs NL BV. Dit is een professionele bierspeciaalzaak en groothandel in Utrecht. Samen met zijn collega Gijs van Batenburg levert hij bier aan de horeca. In het assortiment zitten Belgische bieren en exclusieve, internationale speciaalbieren.

Bekijk ook onze speciale nieuwsbrief over MijnKroegie.nl. Wil jij ook een speciale nieuwsbrief van More than Drinks? Neem dan contact op met Lot Vermeer.

 

Dossiers
Lees ook
Palm bracht Swinkels (Bavaria) niet wat het hoopte

Palm bracht Swinkels (Bavaria) niet wat het hoopte

Een verslikking, zo noemt het Belgische weekblad Trends de overname van de Belgische brouwerij Palm door Swinkels Family Brewers. De gewenste resultaten van vooral Palm bleven de afgelopen vier jaar uit. Swinkels, dat tot 2018 Bavaria heette, waardeert de Belgische tak af en leed daardoor vorig jaar een nettoverlies van €5,3 miljoen.

Nieuwe datum Bier. Amsterdam, stad van bier en brouwers

Nieuwe datum Bier. Amsterdam, stad van bier en brouwers

Op 9 april zou de tentoonstelling Bier. Amsterdam, stad van bier en brouwers openen in het Amsterdam Museum, maar de coronacrisis gooide roet in het eten. Nu is er een nieuwe datum voor deze tentoonstelling over de geschiedenis van bier in Amsterdam. Van 10 juli tot en met 1 november 2020 is de tentoonstelling te bezichtigen.

Cannabisbier 'De Groene Buizerd’

Cannabisbier 'De Groene Buizerd’

Feestfabriek Alles Komt Goed BV presenteert het nieuwe bier De Groene Buizerd, een fris en zomers bier met als belangrijkste ingrediënt CBD (Cannabidiol). Het bier wordt gebrouwen bij de Bronckhorster Brewing Company. Vanwege de groene kleur heeft het bier de bijnaam Achterhoeks Junglebier gekregen.