Mondriaan Wine loves ART

Mondriaan03-200x300 Ondersteuning aan de kunstsector door goed glas wijn

In samenwerking met diverse musea in Nederland, lanceert het wijnmerk Mondriaan Wine het project ‘Mondriaan Wine loves ART’. Het wijnmerk ondersteunt hiermee de kunstsector met diverse projecten. Het eerste project van Mondriaan Wine loves ART wordt georganiseerd in samenwerking met Villa Mondriaan, het Mondriaanhuis en het Gemeentemuseum Den Haag en biedt o.a. de mogelijkheid om gratis - of met een flinke korting - naar het museum te gaan. De bij het project aangesloten musea tonen allemaal het werk van de kunstenaar Piet Mondriaan. Speciaal voor het project maakte Mondriaan Wine een icebag met drie stijlvolle, aluminium flesjes wijn. Witte wijn, rode wijn of rosé. Zoals de naam suggereert wordt met het design van het label een speelse verwijzing gemaakt naar de beroemde en zeer gewaardeerde kunstenaar Piet Mondriaan. Naast de toegankelijke kwaliteitswijn, wordt nu met een voucher de toegang tot een museum geboden. Mondriaan Wine houdt van kunst.

In de mei uitgave van AdFundum gaan we hier verder op in.

Lees ook
Nieuwe locatie voor Wijnacademie

Nieuwe locatie voor Wijnacademie

De opleidingen van de Wijnacademie vinden voortaan plaats op een nieuwe locatie. Na veertig jaar in het dorpshuis De Twee Marken in Maarn, krijgen cursisten vanaf augustus 2021 voortaan les in Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten in Soesterberg.

Alessandro Matrone is Vinoloog van het Jaar 2021

Alessandro Matrone is Vinoloog van het Jaar 2021

Alessandro Matrone RV is Vinoloog van het jaar 2021. Hij won de door de Verenigde Vinologen Nederland georganiseerde proefcompetitie. Het is de derde keer dat Alessandro zich Vinoloog van het Jaar mag noemen. Dat was in 2015 en 2018 ook al het geval.

Glysofaat in rode wijn supermarkt

Glysofaat in rode wijn supermarkt

Onderzoeksprogramma Een Vandaag heeft het bestrijdingsmiddel glyfosaat aangetroffen in flessen rode Bordeauxwijn van de supermarkten Albert Heijn, Lidl en Jumbo. De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) laat in een reactie weten dat er geen normen zijn overschreden.