More than Drinks! lijfblad van de Koninklijke SlijtersUnie

More than Drinks_Koninklijke Slijtersunie

Met ingang van maart 2020 wordt het slijtersvakblad More than Drinks! ook het lijfblad van de Koninklijke SlijtersUnie. Vanaf mei wordt in elk nummer van het vakblad het katern ‘Klare taal’ van de brancheorganisatie voor onafhankelijke slijters opgenomen. Ron Andes, voorzitter van de Unie, gaat een column verzorgen. De leden van de Koninklijke SlijtersUnie krijgen tenminste een jaar lang More than Drinks! gratis in de bus. Ook zal de website van de Koninklijke SlijtersUnie door de uitgever van More than Drinks!, Alea Publishers worden gehost en onderhouden.

De Koninklijke SlijtersUnie en Alea Publishers sluiten een samenwerkingsverband waarbij Alea Publishers de hoofd-mediapartner van de Unie wordt. Dit houdt in dat Alea Publishers en het blad More than Drinks! regulier aandacht besteden aan de activiteiten van de Koninklijke SlijtersUnie en waar mogelijk deze publicitair ondersteunen. Ook zullen de organisaties regelmatig overleg voeren om te kijken hoe de branche verder ontwikkeld kan worden en hoe More than Drinks! hieraan kan bijdragen.

Al eerder werd bekend dat beide organisaties samenwerken rond de drankenbeurs More than Drinks Inspiration! 2020.

Voorzitter Ron Andes van de Koninklijke Slijtersunie: “Toen we aan het praten waren over deelname aan het More than Drinks Inspiration! event van Alea Publishers, merkten we dat het een professionele club is. Daarom is het fijn dat Alea ons nu ook op andere vlakken gaat ondersteunen. Helemaal mooi is dat onze leden zo een mooi en inspirerend vakblad erbij krijgen.”

Uitgever van More than Drinks! Roeland Dobbelaer: “Als uitgever van vakbladen weet ik uit ervaring dat het belang van het samenwerken met brancheorganisaties groot is. Gezamenlijk wil je je inzetten voor de bloei en groei van een sector. Door regulier te overleggen hoor je wat er speelt en kun je met de publicitaire mogelijkheden van een uitgeverijhuis de branche én de brancheorganisatie ook echt faciliteren. We zijn blij met deze samenwerking met de Koninklijke SlijtersUnie. Het is een belangrijke organisatie in de sector. De samenwerking laat zien dat we deze branche meer dan serieus nemen en hierin willen investeren.”