Multi Bier organiseert de tweede Multi Bier Xperience

Multi Bier Xperience

Multi Bier organiseert op 24 en 25 maart de tweede editie van de Multi Bier Xperience in Helmond. Dit evenement in eigen huis staat geheel in het teken van speciaalbier. De beurs is gericht op slijterijen, (horeca)groothandels, drankenhandels, horecazaken en retailorganisaties. 

Op de beursvloer zijn 80 verschillende brouwerijen aanwezig. Van de grotere brouwerijen in Nederland tot aan de kleinere unieke craftbrouwers uit onder andere Estland, Spanje en Ierland en de bekende traditionele Belgische brouwerijen. En alles er tussen in. In aanloop naar de Multi Bier Experience kun je op de facebookpagina van Multi Bier alvast kennis maken met verschillende brouwers door middel van filmpjes en foto's.

De brouwers brengen hun nieuwste en bekende bieren mee. Dat betekent dat bezoekers meer dan driehonderd soorten bier kunnen proeven. Op de beursvloer zijn er verschillende proeverijen en ook worden er diverse workshops georganiseerd.

De Multi Bier Xperience is op zondag 24 maart van 12.00-18.00 uur en op maandag 25 maart van 10.00 uur bij Multi Bier in Helmond. Voor meer informatie ga je naar de website.

Multi Bier

Multi Bier is een zelfstandige distributeur van speciaalbieren. Het bedrijf importeert speciaalbieren uit binnen- en buitenland, en vertegenwoordigt en distribueert meerdere merken exclusief voor Nederlandse markt. Naast speciaalbieren heeft Multi Bier ook pilseners en frisdranken in het assortiment. Het bedrijf levert aan slijterijen, speciaalzaken, supermarkten, retailbedrijven, (dranken)groothandels en horecagelegenheden in heel Nederland.

 
Dossiers
Lees ook
Nieuw design voor Bavaria

Nieuw design voor Bavaria

Afbeelding: Bavaria Brouwerij Bavaria bestaat 300 jaar. Om dit jubileum te vieren komt de familiebrouwerij met een nieuw design voor al zijn bieren. De nieuwe fles heeft een lange strakke hals met reliëf en symboliseert in zijn etiket belangrijke karakteristieken van de brouwerij. De nieuwe fles vertelt het verhaal van bierbrouwerij Bavaria...

Pils blijft de grote plens, maar alcoholvrij bier wordt alsmaar populairder

Pils blijft de grote plens, maar alcoholvrij bier wordt alsmaar populairder

Afbeelding: Pixabay Nederlanders drinken meer bier met minder alcohol. Dat blijkt uit de jaarlijkse  van branchevereniging Nederlandse Brouwers. De opvallendste trend is volgens directeur Cees-Jan Adema de “ongekende versnelling” in de stijging van de verkoop van alcoholvrij bier.  In totaal steeg de Nederlandse bierconsumptie...

Hotel uit Kaatsheuvel tapt bier van broodresten

Hotel uit Kaatsheuvel tapt bier van broodresten

Afbeelding: Misset Horeca Bij veel horeca ondernemingen blijven voedselresten over. In de meeste gevallen wordt dit weggegooid, maar bij een hotel in Kaatsheuvel maken ze er een nieuw product van: Ketshill’s Special Blond. Dit is bier gemaakt van het oud brood van het ontbijtbuffet. Het GuestHouse Hotel in Kaatsheuvel is sinds deze maand een...