Multi Bier: specialist in speciaalbier

17 augustus 2018

Multi Bier_Dranken Expo 2015_LR Voor de Dranken Pakket Expo bundelt Multi Bier haar krachten met twintig brouwerijen. De brouwers presenteren in de stand van Multi Bier hun eigen bierassortiment en de nieuwste aanwinsten.

Multi Bier is gespecialiseerd in speciaalbieren. In het assortiment zitten zowel authentieke als experimentele biermerken. De specialisten van Multi Bier presenteren dit assortiment op de beurs. Maar de meeste bierkennis hebben de brouwers. Daarom nam Multi Bier het besluit om verschillende (inter)nationale bierbrouwers uit te nodigen om beursbezoekers het verhaal van hun merken te vertellen.

Multi Bier

Ruim 15 jaar geleden bundelden Arno Peeters en Patrick Smits hun krachten en startten zij Multi Bier in Asten, een groothandel in speciaalbieren. In 2011 openden zij een tweede vestiging in Amsterdam. En in 2016 verliet het bedrijf Asten om zich te vestigen in Helmond. Het gigantische pand biedt ruimte aan meer dan 3000 verschillende soorten speciaalbier. Van de klassieke Belgische abdijbieren tot experimentele barrel-agedbieren uit bijvoorbeeld Estland.

More than Drinks_Dranken Expo 2018_logo groot Dranken Pakket Expo 2018

Multi Bier is een van de exposanten op de Dranken Pakket Expo 2018. Op deze beurs vinden drankendetailhandelaren alle producten en diensten die ze nodig hebben om zich als specialisten te kunnen profileren voor de consument met smaak. Dranken Pakket Expo 2018 vindt dit jaar plaats op 9 en 10 september in Expo Houten.

Lees alles over de Dranken Pakket Expo in ons dossier.

 

Altijd op de hoogte blijven?