NabLab 0.0: Europese beurs rond alcoholvrije dranken

17 mei 2022

Op 3 en 4 april 2023 vindt voor de eerste keer NabLab plaats. Een Europese beurs voor alcoholvrije dranken gericht op merken en afnemers in de drankenindustrie. De locatie is het Amsterdamse Taets Art and Event Park.

Gezondheid en bewuste keuzes maken staan voorop bij dit eerste ‘no & low alcohol’ event voor professionals. Zowel kleine als groter spelers zijn aanwezig. Van start-ups en scale-ups tot bedrijven als Heineken, Diageo en Lyre’s Spirit Co. Grote en kleine spelers presenteren een breed scala van productinnovaties en introducties. Daarnaast vakbeurs een compleet programma met internationale sprekers.

Internationale competities

Tijdens het evenement vinden er ook finales van verschillende internationale competities plaats, zoals de NabLab Challenge powered by de gevestigde Brussels Beer Challenge en de eerste editie van de Mindful Mixologist. NabLab werkt bij de voorbereiding en organisatie samen met onder andere Bidfood, Smit & Dorlas, Libbey, BloemBloem en Hotel Management School NHL Stenden.

NabLab

Na het eerste evenement van NabLab april volgend jaar wil het platform zich doorlopend richten op de toenemende behoefte voor een gezondere levensstijl, aandacht voor het menselijk lichaam en verantwoord genieten. Initiatiefnemers en partners hebben de ambitie om op middellange termijn het toonaangevende kennisinstituut voor Europa te zijn op gebied van innovatieve dranken met een laag of responsible 0% alcoholgehalte.

Geen nieuws meer missen van More than Drinks? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke twee weken het laatste nieuws in je mail.

Inschrijven nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven?