Nieuwe cao Drankindustrie en de Groothandel in Dranken van kracht

Martini_pixabay

Foto: Pixabay

De nieuwe cao voor de Drankindustrie en de Groothandel in Dranken is ingegaan. Op 20 augustus is de cao gepubliceerd in de Staatscourant. Dat meldt SpiritsNL op de website.

SpiritsNL is een van de partijen die de nieuwe cao ondertekende. Daarnaast hebben ook de Vereniging van de Nederlandse Groothandel in Dranken en Horecabenodigdheden (GDH), Nederlandse Vereniging Frisdranken, Waters, Sappen (FWS) en de Koninklijke Vereniging van Nederlandse Wijnhandelaren (KVNW) getekend. Vanuit de werknemersorganisaties tekenden CNV Vakmensen en de Unie.

De cao is terug te vinden in de Staatscourant van 20 augustus

Dossiers
Lees ook
SpiritsNL en NBC slaan handen ineen voor campagne oneUNIT

SpiritsNL en NBC slaan handen ineen voor campagne oneUNIT

SpiritsNL, de branchevereniging van importeurs en producenten van gedistilleerde dranken, en de Nederlandse Bartenders Club (NBC) starten samen de campagne oneUNIT. De campagne daagt bartenders uit om cocktails te creëren met maar één unit alcohol.

Van Der Linde Nijhof presenteert nieuwe producten

Van Der Linde Nijhof presenteert nieuwe producten

Van Der Linde Nijhof levert hoogwaardige sterk alcoholische dranken zoals wodka en rum. Op Dranken Pakket Expo presenteert deze groothandel de nieuwe producten Crafter’s Aromatic Flower Gin en EFE Raki. Crafter’s Aromatic Flower Gin Crafter’s Aromatic Flower Gin is een botanische gin. Het is een mix van twaalf uitgekozen aromatische bloemen. Als de...