Nieuwe drankenbeurs More than Drinks Inspiration! ligt op koers

10 maart 2020

More than Drinks Inspiration! ligt op koers. Inmiddels ligt de stand van het aantal deelnemende bedrijven en organisaties van deze nieuwe vakbeurs voor de drankenindustrie boven de 45. "Hiermee hebben we onze doelstelling van deelnemende bedrijven en organisaties voor meer dan 50% gerealiseerd", aldus Roeland Dobbelaer, Commercieel directeur van Alea Publishers en beursmanager van More than Drinks Inspiration! 2020.

Op 6 en 7 september vindt More than Drinks Inspiration! voor het eerst plaats in de Beursfabriek in Nieuwegein. Het wordt een drankenvakbeurs voor de hele keten, voor slijters, producenten, importeurs, distributeurs, de (groot)handel, delicatessezaken, relatie- en geschenkpakketten. De beurs biedt relevante organisaties en bedrijven een podium, op de beursvloer maar ook tijdens de informatieve workshops. More than Drinks Inspiration! belooft een uniek evenement te worden waar netwerken, verkoop/inkoop, maar ook kennisoverdracht centraal staat.

Veel enthousiasme voor de beurs

In gesprek met de exposanten kijkt de organisatie goed naar de relevante doelgroepen die bedrijven en organisaties graag op de beurs willen ontmoeten. "We brengen deze nu nauwgezet in kaart en starten in mei met de bezoekersmarketing om ook nieuwe bezoekers te kunnen verwelkomen", vertelt Dobbelaer.

Hij gelooft dat More than Drinks Inspiration! de doelstelling gaat halen. "We zijn in gesprek met veel bedrijven en het enthousiasme is groot", zegt hij. "Ook praten we met de diverse branche- en ketenorganisaties. Onder andere CRAFT, Vereniging Nederlandse Brouwers, Koninklijke SlijtersUnie en Mitra zullen met een stand en/of spreker aanwezig zijn op het event. Aan overige branche- en ketenorganisaties zijn ook voorstellen gedaan. Over hun deelname berichten we in de komende weken. Medio april maken we ook de deelnemende bedrijven bekend op de website van de beurs."

Wilt u erbij zijn? Sluit u zich vandaag nog aan! En zorg dat u onderdeel bent van More than Drinks Inspiration! 2020. Neem contact op met Lot Vermeer of beursmanager Roeland Dobbelaer, een van ons komt graag langs voor een kennismakingsgesprek.

 

 

 

Altijd op de hoogte blijven?