Nieuwe editie Gin & Tonic

Gin & Tonic Black edition

Gin blijft populair. Zo creëren cocktailbars en restaurants hun eigen gin en hebben veel bars een aparte ginkaart. Daarnaast zijn er gins die van kleur veranderen en alcoholvrije gins. Reden voor uitgeverij Lannoo om met een nieuwe editie van de Gin en Tonic-bijbel te komen. 

Welke gin hoort bij welke tonic, op welk moment en welke kruiden passen er in de ideale mix? Deze nieuwe 'Black Edition' van de Gin en Tonic-bijbel geeft het antwoord op alle vragen. Met behulp van een zeer praktische indeling van de gins en de tonics maak je nooit meer de foute keuze en geeft je een aanzet voor jouw eigen creaties als gin-liefhebber. Deze editie bevat 400 gins en 60 tonics inclusief een aantal nieuwe gins, alcoholvrije variaties, nieuwe mixers en ginreizen.

Dit naslagwerk is geschreven door Frédéric Du Bois en Isabel Boons. Frédéric Du Bois is spirit-connaisseur en eigenaar van Miraflor, marktleider in de distributie van gins in België. Hij levert aan en adviseert de grote namen in de gastronomie en is initiatiefnemer van de Ginbeurzen in Antwerpen.
Isabel Boons stond ook aan de basis van de eerste editie van Gin & Tonic, de complete gids en publiceerde nadien tal van andere drankenboeken.

Gin & Tonic Black Edition van Frédéric Du Bois en Isabel Boons is verkrijgbaar bij Boek-plus.nl, de online boekhandel die meer dan 70.000 titels binnen 24 uur kan leveren, zonder verzendkosten.

Titel: Gin & Tonic Black Edition | ISBN: 9789401461627 | Prijs:  29,99

 

 

Dossiers
Lees ook
Gin van Elstar appels uit de Betuwe

Gin van Elstar appels uit de Betuwe

De horeca mocht begin juni de deuren weer openen. Dat betekende dat Gerard Kerkhoff, eigenaar van café restaurant De Vereniging in Elst, eindelijk zijn Betuwe Elstar gin kon serveren aan zijn gasten. De gin is, zoals de naam al zegt, gemaakt van Elstar appels uit de Betuwe.

Puur thee van theesommelier Veerle Stoffels

Puur thee van theesommelier Veerle Stoffels

“Zij die nog denken dat theedrinken voor zieke mensen is, zullen wij met dit boek gegarandeerd op andere gedachten brengen.” Thee wordt alsmaar populairder, een tendens die wordt aangewakkerd door onze groeiende bewustwording van wat we consumeren en de toenemende aandacht voor een gezonde levensstijl.

Heineken investeert in Double Dutch Drinks

Heineken investeert in Double Dutch Drinks

Heineken heeft een minderheidsbelang genomen in Double Dutch Drinks, een producent van tonics. Het gaat om een belang van minder dan 10 procent. Michel de Carvalho, de echtgenoot van Charlene de Carvalho-Heineken, wordt ook commissaris bij het bedrijf.