Nieuwe ginsmaak van Tanqueray

Tanqueray Blackcurrant Royale

Ginhuis Tanqueray komt met een nieuwe smaak op de markt: Tanqueray Blackcurrant Royale.

Deze nieuwe gin bevat onder meer Franse zwarte bessen, vanille en aroma van de zwarte orchidee. De zwarte bessen geven de gin een licht paarse, ietwat cassis-achtige kleur. De gin is niet alleen puur erg lekker, maar ook prima te combineren met prosecco, aldus de makers.

De basis voor elke Tanqueray gin zijn vier ingrediënten, te weten: jeneverbes, koriander, engelwortel en zoethout. Naast deze nieuwe Tanqueray Blackcurrant Royale brengt het ginhuis ook al Flor de Sevilla en Rangpur Lime uit.

Dossiers
Meer over
Lees ook
Gin gemaakt volgens eeuwenoud recept

Gin gemaakt volgens eeuwenoud recept

Gin 1689 is gemaakt naar een recept van drie eeuwen geleden. Oprichter Alexander Janssens vond dit recept terug in de archieven van de Royal British Library. Er zijn twee varianten: Dutch Dry Gin en de 1689 Queen Mary Pink Gin.

Loopuyt lanceert Rose Lemonade

Loopuyt lanceert Rose Lemonade

Loopuyt & Co Distillers voegt een nieuw product toe aan het assortiment, Rose Lemonade. Met deze soda geeft de distilleerderij Valentijnsdag een roze kleurtje.

Delrey Distillery presenteert Smoked Gin

Delrey Distillery presenteert Smoked Gin

De Delrey Distillery uit Hengelo brengt een Smoked Gin op de markt. De kruiden en specerijen in de gin zijn eerst vier uur lang gerookt op appel en berkenhout. Vandaar de naam Smoked.