Nieuwe Leden - Slijterij Het Bierhuis

5 maart 2021

In deze rubriek stelt de Koninklijke Slijtersunie nieuwe leden voor. Vandaag Slijterij Het Bierhuis.

Koos Hartman is sinds 2019 eigenaar van Het Bierhuis in Breda dat inmiddels al ruim 35 jaar bestaat. Het Bierhuis is een groothandel in speciaal bier, wijn en sterke drank. Het Bierhuis levert deze spullen aan de horeca in Breda. Koos heeft het destijds kleine winkeltje volledig uitgebouwd. Het is nu een drie keer zo grote winkel voorzien van een bierproeverij-bar en kookstudio waar men kan proeven en leren hoe je heerlijke gerechten met bier klaarmaakt. In de winkel heeft men keuze uit meer dan 1000 soorten bieren uit alle windstreken van de wereld. Wat Het Bierhuis uniek maakt is dat het een groot en constant wisselend assortiment heeft. Naast het assortiment geven Koos en zijn team ook advies op maat.

Na alle innovaties heeft Koos dan ook besloten zich aan te sluiten bij de Slijtersunie. Hij had zelf nog weinig ervaring in de slijterijbranche. “Het is leuk om te zien hoe andere bedrijven werken en samen weten we meer dan alleen,” zei hij dan ook. Hij hoopt door zich aan te sluiten bij de Slijtersunie meer naamsbekendheid te creëren.

Dit is een bericht van de Koninklijke SlijtersUnie uit Klare Taal. Lees hier de meest recente uitgave van Klare Taal nummer 149.

Altijd op de hoogte blijven?