Nieuwe likeur Villa Massa Amaretto

Villa Massa Amaretto

Villa Massa brengt de nieuwe likeur Villa Massa Amaretto op de markt. De likeur wordt gemaakt van amandelen uit Sicilië en smaakt volgens de makers naar marsepein, met hints van vanille, kers en cacao. De likeur heeft een alcoholpercentage van 30 procent. 

Ries Bokken, Senior Brand Manager van Zamora Company zegt over de introductie: ‘Villa Massa gebruikt uitsluitend Siciliaanse amandelen omdat deze door de combinatie van een vruchtbare vulkanische bodem, hoge temperaturen en constant zonlicht een dikke, houtachtige schaal krijgen. Zo behouden de amandelen hun aroma’s en zorgen daardoor voor een intense smaak. De familie Massa heeft een obsessie voor kwaliteit en tijdens hun zoektocht naar de beste amandelen voor in deze likeur, kwamen zij terecht in Sicilië. Naast haar inmiddels wereldwijd geprezen limoncello, nog altijd gemaakt volgens een familierecept uit 1890, wil de familie Massa nu likeurliefhebbers kennis laten laten maken met deze zachte en smaakvolle amaretto.’

Villa Massa Amaretto

Nadat de Siciliaanse amandelen zijn verworven worden ze licht geperst en vervolgens geweekt in een speciale vloeistof van koud water en alcohol. Door dit proces kan de natuurlijke smaak van de amandelen goed in de vloeistof doordringen. Uiteindelijk wordt het product gefilterd en in de fles overgegoten. Door de combinatie van de Siciliaanse amandelen, de alcohol en de hints van vanille, kers en cacao worden de zoete en bittere smaken perfect in balans gebracht.

Villa Massa Amaretto is puur te drinken, met een blokje ijs als after dinner drink, als toevoeging over een ijsdessert of in een lekkere cocktail.

Dossiers
Lees ook
De Kuyper introduceert Fizzy Favourites

De Kuyper introduceert Fizzy Favourites

In het jaar van het 325-jarig bestaan introduceert Koninklijke De Kuyper de Fizzy Favourites. Deze ready-to-drink cocktailmix met een laag alcoholpercentage is verkrijgbaar de smaken Fizzy Strawberry, Fizzy Passionfruit en Fizzy Watermelon.

De Kuyper in de prijzen bij International Spirits Challenge 2020

De Kuyper in de prijzen bij International Spirits Challenge 2020

De Kuyper Royal Distillers viel voor het tweede jaar op rij in de prijzen bij de Tasting Awards op de International Spirits Challenge 2020. De Kuyper won de overall highlight trophy 'Likeur Producent van het Jaar' en won de hoofdprijs en dubbel goud voor Acqua Bianca in de categorie likeuren.

Nieuwe ready to drink cocktail Tia Maria heeft Nederlands tintje

Nieuwe ready to drink cocktail Tia Maria heeft Nederlands tintje

Likeurmerk Tia Maria introduceert de ‘ready to drink’ cocktail Cold Brew Ready Nitro Cocktail. Dit nieuwe drankje heeft een Nederlands tintje. De populaire Nederlandse straatkunstenaar Karski heeft de verpakkingen voorzien van een kleurrijk design.