Nieuwe likeur Villa Massa Amaretto

Villa Massa Amaretto

Villa Massa brengt de nieuwe likeur Villa Massa Amaretto op de markt. De likeur wordt gemaakt van amandelen uit Sicilië en smaakt volgens de makers naar marsepein, met hints van vanille, kers en cacao. De likeur heeft een alcoholpercentage van 30 procent. 

Ries Bokken, Senior Brand Manager van Zamora Company zegt over de introductie: ‘Villa Massa gebruikt uitsluitend Siciliaanse amandelen omdat deze door de combinatie van een vruchtbare vulkanische bodem, hoge temperaturen en constant zonlicht een dikke, houtachtige schaal krijgen. Zo behouden de amandelen hun aroma’s en zorgen daardoor voor een intense smaak. De familie Massa heeft een obsessie voor kwaliteit en tijdens hun zoektocht naar de beste amandelen voor in deze likeur, kwamen zij terecht in Sicilië. Naast haar inmiddels wereldwijd geprezen limoncello, nog altijd gemaakt volgens een familierecept uit 1890, wil de familie Massa nu likeurliefhebbers kennis laten laten maken met deze zachte en smaakvolle amaretto.’

Villa Massa Amaretto

Nadat de Siciliaanse amandelen zijn verworven worden ze licht geperst en vervolgens geweekt in een speciale vloeistof van koud water en alcohol. Door dit proces kan de natuurlijke smaak van de amandelen goed in de vloeistof doordringen. Uiteindelijk wordt het product gefilterd en in de fles overgegoten. Door de combinatie van de Siciliaanse amandelen, de alcohol en de hints van vanille, kers en cacao worden de zoete en bittere smaken perfect in balans gebracht.

Villa Massa Amaretto is puur te drinken, met een blokje ijs als after dinner drink, als toevoeging over een ijsdessert of in een lekkere cocktail.

Dossiers
Lees ook
Nieuwe likeur Disaronno Velvet

Nieuwe likeur Disaronno Velvet

Disaronno International B.V brengt een nieuwe likeur op de markt, Disaronno Velvet. Deze cream likeur heeft een zachte zoete smaak en zit in een witte uitvoering van de bekende Disaronno fles.

O-I ontwikkelt twee nieuwe flessen voor distilleerderij Wynand-Fockink

O-I ontwikkelt twee nieuwe flessen voor distilleerderij Wynand-Fockink

Owens-Illinois, Inc. ( O-I), een Amerikaanse producent van glasverpakkingen, ontwikkelde twee nieuwe 70cl flessen voor distilleerderij Wynand-Fockink in Amsterdam: een jeneverfles en een likeurfles.

Lekkerding voegt Stoer toe aan assortiment

Lekkerding voegt Stoer toe aan assortiment

Sinds september 2017 is het merk Lekkerding op de markt. Onlangs lanceerde dit merk de drank Stoer. Het assortiment bestaat uit drie dranken en twee parfums.