Nieuwe producten De Monnik Dranken

More than Drinks_De Monnik Dranken_Dranken Pakket Expo De Monnik Dranken heeft een aantal nieuwe wijnen en rum in het assortiment en presenteert deze en andere producten tijdens de Dranken Pakket Expo. Bezoekers kunnen op de beurs een selectie wijnen en gedistilleerd proeven.

Rum

Aged rum neemt een steeds belangrijkere rol in op het schap van de slijter. Daarom heeft de Monnik Dranken een mooi scala aan rum merken zoals de Transcontinental Rum Line, Habitation Velier, Clairin Agricole Rum, Neisson Rhum en onze laatste toevoeging uit Jamaica, Hampden Estate Rum in het assortiment.

Wijn

De afgelopen jaren is het wijnassortiment van De Monnik Dranken behoorlijk uitgebreid. Ook dit jaar presenteer de wijnhandel weer een aantal nieuwe wijnen, zoals de Faustino Organic uit Rioja en de Prieuré de Cénac uit Cahors van Hervé Fabre. Fabre is de beste wijnmaker van Argentinië die ook Phebus maakt. Daarnaast zijn er een aantal witte wijnen van Perrachon uit de Mâconnais met Mâcon VIllages, St. Véran en Pouilly Fuissé. Tot slot is er ook in de serie 1620 van het huis Lorgeril een nieuwe wijn opgenomen: de Cabernet Franc.

 

De Monnik Dranken

Het familiebedrijf De Monnik Dranken uit Oldenzaal zet zich al enkele generaties voort. Het bedrijf bestaat sinds 1918 en heeft circa 100 medewerkers in vaste dienst. Het totale assortiment is breed en diep en bestaat uit circa 9.500 verschillende soorten dranken en drank aanverwante artikelen.

Dr More than Drinks_Dranken Expo 2018_logo groot anken Pakket Expo 2018

De Monnik Dranken is een van de exposanten op de Dranken Pakket Expo 2018. Op deze beurs vinden drankendetailhandelaren alle producten en diensten die ze nodig hebben om zich als specialisten te kunnen profileren voor de consument met smaak. Dranken Pakket Expo 2018 vindt dit jaar plaats op 9 en 10 september in Expo Houten.

Lees alles over de Dranken Pakket Expo in ons dossier.

Lees ook
De iStill-revolutie

De iStill-revolutie

De computergestuurde distilleerketel iStill veroorzaakt een revolutie in de distilleerwereld. Vooral onder craft-distillers is de relatief goed betaalbare en gebruiksvriendelijke ketel populair, maar ook steeds meer grotere distilleerderijen schaffen een iStill aan. Wereldwijd zijn er al meer dan zeshonderd exemplaren van deze Hollandse vinding verkocht.

Message in a bottle - Interview met Alain Jacobs

Message in a bottle - Interview met Alain Jacobs

In het eerste wijninterview met een wijnpersoonlijkheid wilde ik wel gelijk een heel bijzonder persoon. Lang hoefde ik niet na te denken, dat moest Alain Jacobs wel zijn! Fris, bescheiden, verstand van zaken, eerlijk en oprecht, gevoelig, grappig, oude generatie maar tegelijkertijd is hij ook de nieuwe generatie.

Vinexpo Bordeaux: doeltreffend beursconcept op maat

Vinexpo Bordeaux: doeltreffend beursconcept op maat

De Vinexpo Bordeaux, de internationale vakbeurs voor wijn en gedistilleerd, opent haar deuren van 13 t/m 16 mei 2019. Het vernieuwde evenement geeft prioriteit aan de kwaliteit, prestaties en relevantie van de inhoud van het aanbod.