Nieuwe spreker More than Drinks Inspiration

25 november 2019

Op 6 en 7 september 2020 vindt de nieuwe vakbeurs More than Drinks Inspiration! plaats. Deze beurs biedt  naast exposanten ook een uitgebreid programma van sprekers. De organisatie maakte 21 november bekend dat ook Jan-Paul Rutten van de Gulpener Bierbrouwerij een presentatie geeft.

Jan-Paul Rutten heeft een jarenlange carrière bij de Gulpener Bierbrouwerij opgebouwd, waar hij sinds 2015 directeur is. Deze onafhankelijke familiebrouwerij geniet al sinds 1825 de vrijheid om een eigen koers te bepalen en de laatste jaren bevat deze koers een ongekend streven naar duurzaamheid. Doelen hierbij zijn een geheel nieuw en duurzaam brouwhuis en in 2030 vrij van fossiele brandstof zijn.

Jan-Paul Rutten vertelt tijdens More than Drinks Inspiration! over deze plannen tijdens een lezing getiteld ‘Het meest duurzaamste brouwhuis van Europa, hoe werkt dat?’

Tijdens More than Drinks Inspiration! geven toonaangevende sprekers hun visie op het vak en tips voor een betere bedrijfsvoering en rendement. De focus ligt op de toekomst van de slijterij en de drankenhandel in de ruimste zin van het woord. Andere sprekers zijn onder andere Ron Andes van de Koninklijke SlijterUnie, Marco Philipsen van Mitra drankenspeciaalzaken, Jolanda Buhrs van Slijterij Drinks& Gifts en Stijn Deelen van de Vereniging Nederlandse Brouwers.

More than Drinks Inspiration! wordt het nieuwe vakevenement voor de gehele drankenbranche. Van leveranciers tot slijters tot groothandel en retail. Alea Publishers en de redactie van vakblad More than Drinks! bedachten een nieuw concept voor deze beurs met als doel de hele branche op de hoogte te brengen van de actuele stand van zaken in de drankenretail. Natuurlijk is er een uitgebreide beursvloer waar klanten en aanbieders elkaar kunnen treffen. Maar de beurs onderscheidt zich door korte, dynamische, informatieve en inspirerende seminars en workshops.

Altijd op de hoogte blijven?