NIO komt met nieuwe cocktailbox

NIO cocktail

NIO Cocktails komt met een herfstbox met zes verschillende aperitieven.

Het Italiaanse NIO Cocktails brengt de Autumn Box uit, een box met daarin zes verschillende kant-en-klare aperitief-cocktails. De box is online te bestellen en bevat de volgende cocktails:

  • Negroni;
  • Cosmopolitan;
  • Daiquiri;
  • Mai Tai;
  • Old Fashioned;

Deze laatste cocktail is nieuw in de NIO-collectie.

De NIO-cocktails worden geleverd in typerende platte doosjes. Het enige dat je als klant hoeft te doen is schudden, openmaken, in een cocktailglas schenken en eventueel ijs toevoegen. NIO staat dan ook voor ‘Needs Ice Only’.

Lees ook
Pop-up cocktail-sorbet bar in Marriott

Pop-up cocktail-sorbet bar in Marriott

Cocktail-sorbet-maker AYCE heeft bij het Marriott hotel in Amsterdam een pop-up bar geopend. AYCE maakt Cocktail-sorbets op bruiloften, bedrijfsfeesten en andere gelegenheden. De sorbets bevatten 5 % alcohol en worden geserveerd in met CO2 ingevroren glazen en het bedrijf staat geregeld op evenementen. Nu komt daar dus – tijdelijk – het...

Nederlandse ondernemers met een alcoholvrije visie

Nederlandse ondernemers met een alcoholvrije visie

In Nederland is steeds meer aandacht voor alcoholvrije dranken. Deze groei bestaat uit een combinatie van een maatschappelijke trend en een ruimer en beter aanbod van alcoholvrije dranken, aldus Rambert de Lange en Vincent Yilmaz, ondernemers achter het alcoholvrije merk Sir. James 101.

High Five voor het tiende jaar op rij gekozen als één van de World's Best Bars

High Five voor het tiende jaar op rij gekozen als één van de World's Best Bars

Voor het tiende jaar op rij is High Five in Tokyo gekozen als 1 van de World’s 50 Best Bars. Dit maakt High Five de meest consistente bar ooit in deze lijst. Daarom werd de bar dit jaar onderscheiden met de ‘Heering Legend of the List’ award, een bekroning op het werk van High Five-oprichter Hidetsugu Ueno en zijn team. Ueno doet graag de geheimen...