No & low drankenbeurs NABLAB verschuift naar april 2023

23 december 2021 Redactie BeverageNL
Foto: drankenbeurs NABLAB 

De No & low drankenbeurs NABLAB verschuift naar 3 en 4 april 2023. Initiatiefnemers RAI Amsterdam en Servicecentre4Hospitality namen dit besluit vanwege de huidige omstandigheden en de onzekerheid over de komende maanden.

“Weloverwogen en in goed overleg met alle betrokken organisaties en partners hebben we dit besluit moeten nemen”, zegt Directeur Food Horecava en mede organisator Carlijn Groen- Wijnmalen. “Met name bij grote, internationale exposanten bestaat de behoefte om maandenlang vooruit te kunnen plannen.”

Charles van Goch van Hospitality Synergy Group vult aan: “Met de huidige vooruitzichten is er te weinig houvast om komend voorjaar een evenement op deze schaalgrootte te kunnen organiseren. Ook richting horeca en aanverwante branches vinden wij dit niet het juiste momentum. Zeker met de dreun van afgelopen weekeinde ligt de focus van ondernemers en leveranciers op een totaal ander vlak en wij wensen hier iedereen succes mee”.

NABLAB is een nieuwe vakbeurs gericht op no & low alcoholische dranken. Het doel van de beurs was om april 2022 initiatieven te bundelen op het gebied van nul punt nul en laag houdende bier- wijn- en spirits industrie. De organisatie had hiervoor contact met tientallen producenten variërend van start ups tot multinationals.

Altijd op de hoogte blijven?