Palm 0.0 in de supermarkt

PALM 0.0 25cl_WET De toekomst van de brouwerswereld ziet er heel anders uit zo kwam veelvuldig naar voren tijdens het Brewers of Europe Forum in Brussel. De grootste innovatie ligt bij de brouwer om bieren te brouwen met low- en non-alcohol die toch qua smaak in de buurt komen van een bier met alcohol. Inmiddels zijn de eerste stappen gezet. Na alcoholvrije pilsbieren, IPA's, porters en blonde bieren is ook het alcoholvrije amber bier beschikbaar, Palm 0.0. In de horeca was het bier al verkrijgbaar sinds dit voorjaar. Vanaf nu ligt het ook in de supermarkt. 

  • Geen alcohol, 100% karakter
  • Consumenten wensen verantwoorder met alcohol om te gaan, het segment van alcoholvrij bier stijgt exponentieel, maar tegelijk is men ook op zoek naar meer karakter en smaak. Brouwmeester Jan De Cock: “Wij zijn enorm blij met het resultaat van onze Palm 0.0. We zijn ervan overtuigd dat we met Palm 0.0 aan de behoefte van de consument, die op zoek is naar een alcoholvrij bier met 100% karakter, voldoen. De zorgvuldig gekozen ingrediënten waaronder onze hop van eigen teelt, het Palm-mout naar eigen receptuur en de toegepaste brouwtechnologie staan borg voor 0% alcohol, 100% bier en gegarandeerd 100% karakter!”

In het eerste nummer van More than Drinks! staat beschreven wat je van het eerste alcoholvrije amberbier kunt verwachten. De Palm 0.0 bevat de herkenbare Palm smaaktonen van karamel en mout en heeft een hopbittere en peper prikkelende afdronk.

Beschikbaar in Nederlandse supermarkten

Palm 0.0 wordt aangeboden in 24x25cl krat in de horeca en een 6x25cl clusterpack in de supermarkten. Daarnaast zal dit najaar ook de TV reclame van Palm 0.0 te zien zijn op de Nederlandse televisie.

Meer info: https://swinkelsfamilybrewers.com 

Dossiers
Lees ook
Alcoholvrij steeds meer in schappen van de slijterij

Alcoholvrij steeds meer in schappen van de slijterij

Sinds de opmars van 0%-bier tien jaar geleden, zijn ook alcoholvrije gedestilleerde dranken en wijn in de schappen van de slijterij te vinden. De smaak is steeds beter en de consument is er klaar voor. ABN Amro verwacht dat het aantal nieuwe introducties van alcoholvrije wijn en 0%-gedestilleerd gestaag toeneemt.

Een alcoholvrij biertje met afwasmiddel en benzine toe

Een alcoholvrij biertje met afwasmiddel en benzine toe

Brouwer AB InBev en Ecover maken samen een afwasproduct uit de restalcohol van alcoholvrij bier. Het innovatieve Too Good to Waste-afwasmiddel bestaat voor minstens een kwart uit restalcohol en zit in een 100% gerecyclede fles.

Alcoholvrij op de kaart

Alcoholvrij op de kaart

Alcoholvrije dranken worden steeds populairder, vooral onder twintigers en dertigers. Er komt daardoor steeds meer alcoholvrij op de kaarten van horeca-gelegenheden te staan. Wij zetten enkele tips op een rijtje.