Partnership Solatio Prosecco DOC en Motul TT Assen MotoGP Grand Prix

22 juni 2021 Redactie BeverageNL

Solatio Prosecco DOC is de partner van de Motul TT Assen MotoGP Grand Prix. Dit betekent dat de  winnaars van de MotoGP hun winst op het podium gaan vieren met een Jeroboam (3 liter) van de Solatio Prosecco Spumante  DOC Extra Dry. De MotoGP vindt plaats van 25 tot en met 27 juni 2021.

Het partnership kwam tot stand in samenwerking met het officiële Prosecco DOC Consortium en MotoGP™. De partijen hopen dat de samenwerking zal leiden tot een verdere wereldwijde groei van liefhebbers van de Italiaanse bubbels. In 2019 werden de heuvels van Prosecco gekenmerkt als Unesco Werelderfgoed.

Solatio Prosecco Spumante 

Solatio Prosecco Spumante is een wijn met fijne en aanhoudende bubbel, delicate en frisse aroma’s, vol fruitige en bloemige tonen, en heeft een smaak die verfrissend, fruitig en levendig is.

Het merk Solatio is opgericht in 2014. Het is een merk van wijnimporteur Vinites en wordt gemaakt in samenwerking met het Italiaanse Viticoltori Ponte, uit de provincie Treviso. De wijnmakers van Solatio werken samen met een groep van 1.000 families van wijnboeren, die gezamenlijk meer dan 3.000 hectare aan wijngaarden bezitten. De Prosecco’s en overige mousserende wijnen van Solatio zijn in Nederland en België exclusief verkrijgbaar in de winkels van Albert Heijn.

Altijd op de hoogte blijven?