Patisserie de Rouw introduceert de Wereldse Whiskytruffel

Wereldse Whiskytruffel_patisserie de Rouw

Vijf jaar geleden werd Patisserie de Rouw in Vught verbouwd. Eigenaren Doris en Arthur de Rouw vieren dit lustrum met de introductie van de Wereldse Whiskytruffel. De banderol van de truffelverpakking vertelt het verhaal van de ontwerpers van het interieur en de kenmerkende voorpui van de patisserie. 

Arthur de Rouw: “Deze smaakvolle truffel combineert het zachte van verse room met het robuuste van pure chocolade en wat karamel. De krachtige Schotse 10 jaar gerijpte single malt whisky geeft een echte kick aan de truffel. De Wereldse Whiskytruffel is vanaf nu voor een speciale introductieprijs te koop en is ook een passend cadeau voor Vaderdag.”

Exterieur en interieur

Exterieur Patisserie de Rouw

Op de banderol van de truffelverpakking neemt de voorpui van de winkel aan de Kloosterstraat 1 in Vught een prominente plaats in, inclusief het verhaal van de ontwerpers van het exterieur en interieur. Arthur: “Na vijf jaar zijn we nog elke dag enorm trots en blij met het vernieuwde interieur en exterieur van het pand. Ronald Donkers van Bouwkundig Ontwerp- en tekenbureau Donkers in Veldhoven is verantwoordelijk voor het ontwerp van het zo beeldbepalende exterieur. Zonder zijn bijdrage was het resultaat niet zo prachtig geworden. Dagelijks zien we bewonderaars van ons pand selfies maken."

"De grandeur van het exterieur wordt naadloos doorgevoerd in het interieur door Toine van den Bergh
(Toine van den Bergh Interieurs in Vught) en Sophie Gallé van Sophiesticated. De hoogwaardige materiaalkeuze en de prachtige kleuren passen ons nog steeds als een handschoen dankzij Toine en Sophie. Ook Martijn Gosen van ontwerpbureau King Kongs in Eindhoven verdient een compliment, hij heeft met uiterste precisie aan de indeling van de vitrines en de routing in de winkel gewerkt.”

Pick-up-point

De Rouw Pick up Point

Sinds het losbarsten van de coronacrisis hebben de klanten van Patisserie de Rouw veel baat gehad van het pick-up-point, dat eveneens 5 jaar geleden in gebruik werd genomen. Doris de Rouw: “Klanten kunnen hier veilig in de buitenlucht hun online geplaatste en betaalde bestelling afhalen. Ook aan automobilisten is gedacht, zij kunnen direct voor het afhaal-venster parkeren om hun online-bestelling af te halen. Verder krijgen we veel waardering voor de duidelijke 1,5 meter-vakverdeling en de strakke routing in de winkel, waardoor klanten veilig het assortiment kunnen bekijken en hun aankopen kunnen doen.”

Dat De Rouw uitblinkt in patisserie voor speciale gelegenheden is te zien aan het assortiment voor Vaderdag. Doris de Rouw: “Naast de nieuwe Wereldse Whiskytruffels, is er veel lekkers voor vaders en stoere mannen. Zo zijn diverse producten voorzien van een snor, zoals onze chocoladebollen, de hazelinotaart en de chocolade-ganachetaart met gezouten karamel en pinda’s. Dan zijn er nog de Driving Daddy’s, die gevuld zijn met luchtige rijst-crisps en is er de Papa de Hero taart. Voor golfende vaders zijn er golfballen van chocolade en zelfs voor vaders met een Harley-Davidson-motor is er een speciale taart."

 

Lees ook
Ron Andes geeft tips voor het beleggen in whisky

Ron Andes geeft tips voor het beleggen in whisky

Beleggen in whisky is hot. Het levert interessante rendementen en je kunt je verdiepen in een mooi authentiek product. More than Drinks! vroeg Ron Andes, de autoriteit op het gebied van taxaties van zeldzame flessen drank, naar tips en tricks.

Diageo presenteert 2020 special releases whiskycollectie

Diageo presenteert 2020 special releases whiskycollectie

Diageo lanceert 2020 Special Releases Single Malt Scotch Whisky Collection. Deze serie bestaat uit acht Cask Strength single malt Scotch whisky's, geproduceerd door enkele bijzondere distilleerderijen in Schotland. Deze exclusieve selectie is geïnspireerd door het thema 'Rare by Nature' en is samengesteld door Master Blender Dr. Craig Wilson.

Hertog Jan presenteert de nieuwe Grand Prestige Vatgerijpt

Hertog Jan presenteert de nieuwe Grand Prestige Vatgerijpt

Bierbrouwerij Hertog Jan presenteert een nieuwe Grand Prestige Vatgerijpt. Het bier van de vierde editie van de Grand Prestige heeft negen maanden gerijpt in houten vaten van vier Schotse distilleerderijen, elk met een heel eigen karakter.