Patisserie de Rouw introduceert de Wereldse Whiskytruffel

8 juni 2020

Vijf jaar geleden werd Patisserie de Rouw in Vught verbouwd. Eigenaren Doris en Arthur de Rouw vieren dit lustrum met de introductie van de Wereldse Whiskytruffel. De banderol van de truffelverpakking vertelt het verhaal van de ontwerpers van het interieur en de kenmerkende voorpui van de patisserie. 

Arthur de Rouw: “Deze smaakvolle truffel combineert het zachte van verse room met het robuuste van pure chocolade en wat karamel. De krachtige Schotse 10 jaar gerijpte single malt whisky geeft een echte kick aan de truffel. De Wereldse Whiskytruffel is vanaf nu voor een speciale introductieprijs te koop en is ook een passend cadeau voor Vaderdag.”

Exterieur en interieur

Exterieur Patisserie de Rouw

Op de banderol van de truffelverpakking neemt de voorpui van de winkel aan de Kloosterstraat 1 in Vught een prominente plaats in, inclusief het verhaal van de ontwerpers van het exterieur en interieur. Arthur: “Na vijf jaar zijn we nog elke dag enorm trots en blij met het vernieuwde interieur en exterieur van het pand. Ronald Donkers van Bouwkundig Ontwerp- en tekenbureau Donkers in Veldhoven is verantwoordelijk voor het ontwerp van het zo beeldbepalende exterieur. Zonder zijn bijdrage was het resultaat niet zo prachtig geworden. Dagelijks zien we bewonderaars van ons pand selfies maken."

"De grandeur van het exterieur wordt naadloos doorgevoerd in het interieur door Toine van den Bergh
(Toine van den Bergh Interieurs in Vught) en Sophie Gallé van Sophiesticated. De hoogwaardige materiaalkeuze en de prachtige kleuren passen ons nog steeds als een handschoen dankzij Toine en Sophie. Ook Martijn Gosen van ontwerpbureau King Kongs in Eindhoven verdient een compliment, hij heeft met uiterste precisie aan de indeling van de vitrines en de routing in de winkel gewerkt.”

Pick-up-point

De Rouw Pick up Point

Sinds het losbarsten van de coronacrisis hebben de klanten van Patisserie de Rouw veel baat gehad van het pick-up-point, dat eveneens 5 jaar geleden in gebruik werd genomen. Doris de Rouw: “Klanten kunnen hier veilig in de buitenlucht hun online geplaatste en betaalde bestelling afhalen. Ook aan automobilisten is gedacht, zij kunnen direct voor het afhaal-venster parkeren om hun online-bestelling af te halen. Verder krijgen we veel waardering voor de duidelijke 1,5 meter-vakverdeling en de strakke routing in de winkel, waardoor klanten veilig het assortiment kunnen bekijken en hun aankopen kunnen doen.”

Dat De Rouw uitblinkt in patisserie voor speciale gelegenheden is te zien aan het assortiment voor Vaderdag. Doris de Rouw: “Naast de nieuwe Wereldse Whiskytruffels, is er veel lekkers voor vaders en stoere mannen. Zo zijn diverse producten voorzien van een snor, zoals onze chocoladebollen, de hazelinotaart en de chocolade-ganachetaart met gezouten karamel en pinda’s. Dan zijn er nog de Driving Daddy’s, die gevuld zijn met luchtige rijst-crisps en is er de Papa de Hero taart. Voor golfende vaders zijn er golfballen van chocolade en zelfs voor vaders met een Harley-Davidson-motor is er een speciale taart."

 

Dit artikel verscheen eerder op: Bakkers in bedrijf

Altijd op de hoogte blijven?