Pays d’Oc IGP Wines duikt de keuken in met Alain Caron

19 november 2020

Paysdoc1

Dit najaar organiseert Pays d’Oc IGP Wines drie kookworkshops mét wijnpairing, geleid door Franse tv-chef Alain Caron. Door het correct beantwoorden van vijf quizvragen kunnen deelnemers kans maken om met één van deze workshops mee te doen. Een goede gelegenheid om voor de feestdagen te kunnen proefkoken! De winnaar ontvangt een ingrediëntenpakket van Lindenhoff, gevuld met alle ingrediënten die nodig zijn voor een feestelijk 3-gangenmenu. Daarnaast ontvangt de winnaar ook vier Pays d’Oc IGP wijnen, die tijdens de workshop zullen worden toegelicht door wijnschrijfster Esmee Langereis.

De kookworkshops vinden plaats op 10, 15 en 17 december 2020. Deelnemen aan de quiz kan via deze link. Iedereen die deelneemt aan de quiz, maakt kans om te winnen. Wie zijn kans om te winnen wil vergroten kan ook de Instagram-pagina van Pays d'Oc IGP volgen: @nl_vinspaysdocigp.

Paysdoc2_alaincaron

Over Pays d’Oc IGP
Pays d’Oc IGP (Indication Géographique Protégée) is een officieel kwaliteitslabel voor wijn en vertegenwoordigt zo’n 1900 bedrijven en 12.000 wijnproducenten. Het Pays d’Oc gebied omvat de Languedoc-Roussillon streek en is qua volume marktleider in export van Franse wijnen. In Nederland is 20% van de Franse wijnimport afkomstig van Pays d’Oc IGP wijngaarden. 

Voor meer informatie zie www.paysdoc-wines.com.

 

Altijd op de hoogte blijven?