PLUS beste wijnsupermarkt 2020

7 juli 2020
Foto: PLUS

PLUS is voor de achtste keer de beste wijnsupermarkt. De supermarktketen viert deze titel met de introductie van het wijnhuis Maison Castel in de wijnschappen. Maison Castel is afkomstig van het familiebedrijf Castel Fréres, met 21 landgoederen door heel Frankrijk.

Voor de titel beste wijnsupermarkt 2020 beoordeelde marktonderzoeksbureau Nielsen negen supermarkten op twaalf verschillende aspecten. PLUS kwam hierbij als beste uit de bus. De supermarkt scoorde onder andere op de kwaliteit van de wijnen, indeling van het wijnschap en aanbiedingen met wijn en de deskundigheid van de wijnadviseur in de winkel.

Elke Wolterink, wijninkoper bij PLUS: “Toen we het blije nieuws een paar maanden geleden hoorden, was het echter niet gepast om dit feestje te vieren. Daarom ben ik extra blij dat we nu de wijntitel met onze klanten kunnen vieren door hen ons nieuwe wijnmerk Maison Castel te presenteren."

Maison Castel

Vorig jaar vernieuwde PLUS de wijnafdeling om beter in te spelen op wijntrends, zoals wijntaps en alcoholvrije wijn. Met de introductie van Maison Castel met onder andere wijnen uit de bekende wijnregio Bordeaux zet de supermarktketen naar eigen zeggen de volgende stap. Maison Castel biedt een totaaloplossing voor de verkoop van Franse wijnen in het schap: onder één merk en met dezelfde verkoopprijs. 

 

 

 

Altijd op de hoogte blijven?