PLUS start met online wijnwebshop

Wijn webshop PLUS

Foto: Screenshot PLUS Wijnwebshop

Supermarktketen PLUS start met een online wijnwebshop. Hiermee wil de supermarkt wijnliefhebbers een  assortiment van kwalitatieve wijnen aanbieden voor een goede prijs met het gemak van thuisbezorging.

PLUS signaleert een groeiende vraag naar kwalitatieve en betaalbare wijnen. De supermarktketen wil hier op inspelen met de online wijnwebshop. Het online aanbod komt bovenop het assortiment in de winkels. In de webshop kunnen klanten een enkele fles bestellen of er bijvoorbeeld voor kiezen om zelf een doos met verschillende wijnen samen te stellen. Ook kunnen klanten online wijnadvies krijgen. 

Elke Wolterink, Category Manager Wijn: "Met deze wijnshop willen we klanten van PLUS nog meer inspiratie bieden en kennis laten maken met nieuwe wijnen en wijnhuizen. De PLUS wijnwebshop is een plek waar wijnen een verhaal hebben en waar de wijnen tot aan de voordeur van de wijnliefhebber worden bezorgd."

De supermarktketen is al negen jaar op rij verkozen tot de Beste Wijn Supermarkt van Nederland. Klanten beoordelen hiervoor onder andere het totale wijnassortiment, het assortiment huiswijnen en de kwaliteit van de wijnen. Klanten waarderen ook de aantrekkelijkheid en de indeling van de PLUS-wijnafdeling.

Dossiers
Lees ook
SWR opgericht om duurzaamheid wijnsector te bevorderen

SWR opgericht om duurzaamheid wijnsector te bevorderen

Meer dan 40 belangrijke partijen in de productie en marketing van wijn wereldwijd hebben hun krachten gebundeld om de wijnsector te verduurzamen. Deze nieuw gevormde Sustainable Wine Roundtable (SWR) is een coalitie van toonaangevende wijnmerken, wijnregio's, kleine producenten, distributeurs, detailhandelaren, milieuorganisaties en anderen.

Oud Reuchlin & Boelen gaat verder als Cordier Nederland

Oud Reuchlin & Boelen gaat verder als Cordier Nederland

De wijnbedrijven Oud Reuchlin & Boelen (OR&B) en Wine Excel en de activiteiten van het vroegere Baarsma Wines worden samengevoegd tot Cordier Nederland.

Brewery & Wine Run op 3 oktober in Den Haag

Brewery & Wine Run op 3 oktober in Den Haag

Op zondag 3 oktober kun je in Den Haag genieten van een biertje of een wijntje tijdens de Brewery & Wine Run.