Pop-up cocktail-sorbet bar in Marriott

AYCE pop-up bar

Cocktail-sorbet-maker AYCE heeft bij het Marriott hotel in Amsterdam een pop-up bar geopend.

AYCE maakt Cocktail-sorbets op bruiloften, bedrijfsfeesten en andere gelegenheden. De sorbets bevatten 5 % alcohol en worden geserveerd in met CO2 ingevroren glazen en het bedrijf staat geregeld op evenementen.

Nu komt daar dus – tijdelijk – het Marriott hotel in Amsterdam bij. Klanten kunnen een cocktail-sorbet halen bij de pop-up bar van het hotel. Naast het ter plekke nuttigen van het ijsje is meenemen in een meeneem-potje ook een optie.

Dossiers
Lees ook
NIO komt met nieuwe cocktailbox

NIO komt met nieuwe cocktailbox

NIO Cocktails komt met een herfstbox met zes verschillende aperitieven. Het Italiaanse NIO Cocktails brengt de Autumn Box uit, een box met daarin zes verschillende kant-en-klare aperitief-cocktails. De box is online te bestellen en bevat de volgende cocktails: Negroni; Cosmopolitan; Daiquiri; Mai Tai; Old Fashioned; Deze laatste cocktail...

Prijsuitreiking beste nieuwe cocktailbar op Gastvrij Rotterdam

Prijsuitreiking beste nieuwe cocktailbar op Gastvrij Rotterdam

In 2021 gaat Esquire voor het tiende jaar op rij op zoek naar de beste nieuwe cocktailbar van Nederland. Voor de eerste keer vindt de prijsreiking plaats tijdens horecabeurs Gastvrij Rotterdam.

High Five voor het tiende jaar op rij gekozen als één van de World's Best Bars

High Five voor het tiende jaar op rij gekozen als één van de World's Best Bars

Voor het tiende jaar op rij is High Five in Tokyo gekozen als 1 van de World’s 50 Best Bars. Dit maakt High Five de meest consistente bar ooit in deze lijst. Daarom werd de bar dit jaar onderscheiden met de ‘Heering Legend of the List’ award, een bekroning op het werk van High Five-oprichter Hidetsugu Ueno en zijn team. Ueno doet graag de geheimen...