Premium Jenever in Groningen gelanceerd

Samenwerking van distillateur Hooghoudt met modeontwerper Jan Boelo

Na ruim twee jaar intensief experimenteren geeft Hero Jan Junior, de derde generatie Hooghoudt, zijn goedkeuring. Hij zet persoonlijk zijn handtekening en laat Hooghoudt Premium Jenever de markt op gaan. Alle kennis en liefde van Hooghoudt voor jenever komen samen in de fluweelzachte smaak vol karakter. Gemaakt van over koolstof gefilterde graanalcohol, gelagerde moutwijn, onthard water en een speciaal in eigen huis drievoudig gestookt kruidendistillaat van onder andere jeneverbes, iriswortel en steranijs. Een vleugje vlierbloesem, kardemom en heidehoning maken het compleet.

Hooghoudt-Premium-Jenever-02 Hero Jan Hooghoudt in conclaaf met meesterdistillateur Frank Leystra

De slijters hebben er intussen kennis mee gemaakt, en de eerste consumenten hebben in een onafhankelijke blinde smaaktest laten weten dat ze Premium Jenever van Hooghoudt “de allerzachtste” vinden.

Lees het hele artikel in de nieuwe uitgave. Vraag een proefnummer aan of abonneer je en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Lees ook
Rebranding Hooghoudt afgerond

Rebranding Hooghoudt afgerond

Een jaar geleden startte Hooghoudt met de rebranding van de producten. Nu, oktober 2020 is dit project afgerond. Alle producten van het Groningse jenevermerk zijn voorzien van de vernieuwde huisstijl en het vernieuwde logo. Daarnaast werkte Hooghoudt hard aan de uitrol van een nieuwe generatie producten.

Distilleerderij Hooghoudt brengt hard seltzer op de markt

Distilleerderij Hooghoudt brengt hard seltzer op de markt

Ook Hooghoudt springt in op de hard seltzer-trend. De jenever producent brengt onder het eigen merk een hard seltzer op de markt. Dit betekent dat de Nederlandse familiedistilleerderij voor het eerst in 132 jaar een nieuwe drankcategorie toevoegt aan hun productlijn.

Hooghoudt organiseert online jeneverproeverij

Hooghoudt organiseert online jeneverproeverij

Hooghoudt ziet in deze tijd van corona twee nieuwe trends ontstaan. Zoom borrels en online pubquizes. De jeneverproducent geeft hier nu een eigen draai aan en organiseert een online jeneverproeverij.