Prijsuitreiking beste nieuwe cocktailbar op Gastvrij Rotterdam

Rotterdam Ahoy Esquire beste nieuwe cocktailbar _foto Visuals by Lex

Foto: Visuals by Lex

In 2021 gaat Esquire voor het tiende jaar op rij op zoek naar de beste nieuwe cocktailbar van Nederland. Voor de eerste keer vindt de prijsreiking plaats tijdens horecabeurs Gastvrij Rotterdam.

Een vierkoppige jury, waaronder Esquire’s vaste drankenredacteur Jonathan van Noord, test door het hele land cocktailbars die ongeveer een jaar geleden zijn geopend. Van Noord: "Voor de jubileumeditie van onze Cocktailbartest wilden we groots uitpakken en waar kan dat nu beter dan op de één na grootste horecabeurs van Nederland? Samen met Gastvrij Rotterdam willen wij laten zien hoe de Nederlandse cocktailcultuur definitief op de kaart is gezet. Wij hebben er zin in!"

Ook Robert Melaard, Managing Director van de vakbeurs, kijkt uit naar de samenwerking: "Op Gastvrij Rotterdam brengen we professionals uit het gehele gastronomische landschap bij elkaar. Niet alleen honderden toonaangevende leveranciers en duizenden horecaondernemers en -managers, maar ook horecabedrijven die excelleren en in verschillende categorieën en die daar in de prijzen zijn gevallen. Zo worden de AD Gouden Pollepels al een aantal jaren op de eerste beursdag van Gastvrij Rotterdam uitgereikt en past ook het bekendmaken van de beste nieuwe cocktailbar van Nederland heel goed op de beursvloer in het Cocktails & Beans Paviljoen. Deze hotspot voor barista’s en bartenders trekt ieder jaar meer professionals uit de cocktail- & coffee scene naar Rotterdam.”

Dossiers
Lees ook
Bidfood blijft Founding Partner Gastvrij Rotterdam

Bidfood blijft Founding Partner Gastvrij Rotterdam

Bidfood blijft Foundingpartner van horecabeurs Gastvrij Rotterdam. Begin april verlengde de internationale horecagroothandel de Founding Partner overeenkomst voor de komende 5 edities. Bidfood is vanaf het begin bij Gastvrij Rotterdam betrokken.

Twee nieuwe partners voor horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam

Twee nieuwe partners voor horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam

Horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam heeft twee nieuwe Founding Partners. Oud Reuchlin & Boelen is voor de 8e editie in september 2021 de wijnpartner voor de beurs. Daarnaast heeft Makro Nederland zich voor de komende drie edities als Founding Partner aan het gastronomisch platform verbonden.

High Five voor het tiende jaar op rij gekozen als één van de World's Best Bars

High Five voor het tiende jaar op rij gekozen als één van de World's Best Bars

Voor het tiende jaar op rij is High Five in Tokyo gekozen als 1 van de World’s 50 Best Bars. Dit maakt High Five de meest consistente bar ooit in deze lijst. Daarom werd de bar dit jaar onderscheiden met de ‘Heering Legend of the List’ award, een bekroning op het werk van High Five-oprichter Hidetsugu Ueno en zijn team. Ueno doet graag de geheimen...