Prijsuitreiking beste nieuwe cocktailbar op Gastvrij Rotterdam

3 mei 2021 Redactie BeverageNL
Foto: Visuals by Lex

In 2021 gaat Esquire voor het tiende jaar op rij op zoek naar de beste nieuwe cocktailbar van Nederland. Voor de eerste keer vindt de prijsreiking plaats tijdens horecabeurs Gastvrij Rotterdam.

Een vierkoppige jury, waaronder Esquire’s vaste drankenredacteur Jonathan van Noord, test door het hele land cocktailbars die ongeveer een jaar geleden zijn geopend. Van Noord: "Voor de jubileumeditie van onze Cocktailbartest wilden we groots uitpakken en waar kan dat nu beter dan op de één na grootste horecabeurs van Nederland? Samen met Gastvrij Rotterdam willen wij laten zien hoe de Nederlandse cocktailcultuur definitief op de kaart is gezet. Wij hebben er zin in!"

Ook Robert Melaard, Managing Director van de vakbeurs, kijkt uit naar de samenwerking: "Op Gastvrij Rotterdam brengen we professionals uit het gehele gastronomische landschap bij elkaar. Niet alleen honderden toonaangevende leveranciers en duizenden horecaondernemers en -managers, maar ook horecabedrijven die excelleren en in verschillende categorieën en die daar in de prijzen zijn gevallen. Zo worden de AD Gouden Pollepels al een aantal jaren op de eerste beursdag van Gastvrij Rotterdam uitgereikt en past ook het bekendmaken van de beste nieuwe cocktailbar van Nederland heel goed op de beursvloer in het Cocktails & Beans Paviljoen. Deze hotspot voor barista’s en bartenders trekt ieder jaar meer professionals uit de cocktail- & coffee scene naar Rotterdam.”

Altijd op de hoogte blijven?