Prijswinnende koffiezaak opent als koffie- en wijnbar

Beeld: Pixabay

Renate Claessen, in 2017 winnares van Misset Horeca’s Koffie Top 100, opent een koffie- en wijnbar. Medio november 2020 zouden de deuren moeten openen.

Passie voor wijn

In 2017 stond Josephine Coffee bovenaan de Koffie Top 100, mede dankzij de warme gastvrijheid en de drive van de eigenaren. In november 2019 sloot de koffiezaak de deuren, omdat de eigenaren zich wilden focussen op andere ondernemingen. Nu heropenen ze de zaak, dit keer niet alleen maar koffie en taart, maar ook met lunch, borrel en wijnen. De nieuwe locatie bevindt zich op honderd meter van het oude pand. Claessen vertelde aan Misset Horeca dat wijn al een van haar passies was, voordat koffie dat werd.  

Bron: Misset Horeca

Dossiers
Meer over
Lees ook
Zelf wijn tappen bij nieuwe Rotterdamse wijnbar

Zelf wijn tappen bij nieuwe Rotterdamse wijnbar

Binnenkort opent de nieuwe wijnbar Walsjérôt haar deuren op het Bentinckplein in Rotterdam. Gasten kunnen hier zelf hun wijn tappen. Er zitten meer dan 70 wijnen in het assortiment en mensen kunnen kiezen tussen een slok, een heel of een half glas.

Wijn bij Arentz is wijnbar van het jaar

Wijn bij Arentz is wijnbar van het jaar

De Nijmeegse wijnbar Wijn bij Arentz is door wijngids Grootspraak uitgeroepen tot wijnbar van het jaar 2020. “Wijn bij Arentz in Nijmegen, een wijnbar naar ons hart: De essentie van een goede wijnbar: keuze uit veel verschillende wijnen, voor aantrekkelijke prijzen. De bediening is ter zake kundig, kan over elke wijn een verhaal vertellen, geeft goed...

Joey de Kruijf opent wijnbar Pierre par CP

Joey de Kruijf opent wijnbar Pierre par CP

SVH Meestergastheer Joey de Kruijf opende dinsdag 28 mei de wijnbar Pierre par CP in Den Haag. Hier schenkt hij wijn uit de wijnvoorraad van restaurant Central Park. Het assortiment bestaat uit exclusieve en toegankelijke wijnen van over de hele wereld.