Prijzen voor Weedka bij Vodka Masters in Londen

Weedka_vodka

De vodka van Weedka is in de prijzen gevallen tijdens de Vodka Masters 2020 in Londen. Van de 83 inzendingen ontving Weedka een gouden medaille in de categorie Premium Vodka en kreeg de prestigieuze Master Medal in de categorie flavoured Vodka. In 2019 won Weedka ook al twee gouden medailles tijdens de Vodka Masters.

In de categorie premium vodka prees de jury Weedka geprezen voor "de complexiteit voor de neus die zich doorvertaald in de smaak, de afdronk is zacht, het product heeft een mooi en subtiel karakter." In de categorie flavoured Vodka haalde Weedka de hoogste score bij de blind tasting. De jury: "evenredig goed, subtiel, met een zachte kruidige smaak. In de mond is de smaak intens en zeer aangenaam, in de nieuwe trend van henneparoma's, zijn veel smaken vaak overdreven. De subtiliteit van Weedka werkt echter zeer goed."

Weedka B.V. bracht in 2019 de vodka op de markt en begint steeds meer voet aan de grond te krijgen in de markt. Recentelijk vond het merk nieuwe distributeurs gevonden in Frankrijk en Oostenrijk naast de distributie in Duitsland, Luxemburg en Nederland. Weedka is een premium vijf keer gedistilleerde vodka met de delicate smaak van cannabis uit 100% natuurlijke cannabisolie. Weedka bevat geen psychoactieve stoffen zoals THC en CBD.

Dossiers
Lees ook
Weedka wint 2 keer goud bij Vodka Masters 2019

Weedka wint 2 keer goud bij Vodka Masters 2019

De Nederlandse start-up Weedka won 2 september twee keer goud bij The Spirits Business Vodka Masters 2019 in Londen. Zowel in de categorie Infused Vodka en (Super) premium Vodka kreeg Weedka een gouden medaille.  Weedka is een premium vijf keer gedistilleerde Vodka met de delicate smaak van cannabis uit 100% natuurlijke cannabisolie....

Vodka van radioactief graan uit Tsjernobyl

Vodka van radioactief graan uit Tsjernobyl

Wetenschappers van de universiteit van Portsmouth zijn er achter gekomen dat vodka gestookt uit radioactief graan veilig gedronken kan worden. Door het distilleren verdwijnt de meeste vervuiling uit het product. De wodka heeft de naam Atomik gekregen.

Just Another Vodka is beste Vodka ter wereld

Just Another Vodka is beste Vodka ter wereld

Spirit Business heeft Just Another Vodka van de Gelderse Eaglesburn Distillery bekroond. Niet alleen won de vodka tijdens de Spirit Masters in Londen een Masters Award in de categorie Microdistillery. De drank was de beste van alle Master Vodka's en kreeg ook de Taste Master Throphy. Dat maakt Just Another Vodka tot de beste vodka ter wereld. Het is...