Prijzen voor Weedka bij Vodka Masters in Londen

7 september 2020

De vodka van Weedka is in de prijzen gevallen tijdens de Vodka Masters 2020 in Londen. Van de 83 inzendingen ontving Weedka een gouden medaille in de categorie Premium Vodka en kreeg de prestigieuze Master Medal in de categorie flavoured Vodka. In 2019 won Weedka ook al twee gouden medailles tijdens de Vodka Masters.

In de categorie premium vodka prees de jury Weedka geprezen voor "de complexiteit voor de neus die zich doorvertaald in de smaak, de afdronk is zacht, het product heeft een mooi en subtiel karakter." In de categorie flavoured Vodka haalde Weedka de hoogste score bij de blind tasting. De jury: "evenredig goed, subtiel, met een zachte kruidige smaak. In de mond is de smaak intens en zeer aangenaam, in de nieuwe trend van henneparoma's, zijn veel smaken vaak overdreven. De subtiliteit van Weedka werkt echter zeer goed."

Weedka B.V. bracht in 2019 de vodka op de markt en begint steeds meer voet aan de grond te krijgen in de markt. Recentelijk vond het merk nieuwe distributeurs gevonden in Frankrijk en Oostenrijk naast de distributie in Duitsland, Luxemburg en Nederland. Weedka is een premium vijf keer gedistilleerde vodka met de delicate smaak van cannabis uit 100% natuurlijke cannabisolie. Weedka bevat geen psychoactieve stoffen zoals THC en CBD.

Altijd op de hoogte blijven?