Steun je stamkroeg met MijnKroegie.nl

27 april 2020
Foto: Bierparadijs

Vanwege de coronacrisis is de horeca voorlopig gesloten. Maar gasten kunnen toch hun stamkroeg steunen door thuis een lekker biertje te drinken. Op MijnKroegie.nl kunnen ze een bierpakket bestellen, waarmee ze 15 euro aan hun favoriete café doneren. Ondernemers kunnen hun zaak gratis aanmelden op de website.

MijnKroegie.nl is een initiatief van bierleverancier Nikki Hagg van de de professionele speciaalbierenzaak en groothandel Bierparadijs in Utrecht. “Net als de horeca hebben we nu geen inkomsten meer”, vertelt Nikki. “Ik heb wel tijd en een voorraad bier en daarom heb ik MijnKroegie.nl opgezet. Ik hoop hiermee de horeca in Nederland een hart onder de riem te steken en mensen thuis te voorzien van lekkere bieren.”

Hoe werkt het?

mijnkroegie.nl

Café-eigenaren uit heel Nederland kunnen hun zaak gratis aanmelden. Zodra de kroeg is aangemeld, is het logo zichtbaar op de website en is een donatie mogelijk. Klanten selecteren hun favoriete café en bestellen een van de tien bierpakketten. De prijs is 2,75 per fles speciaalbier. Dit is inclusief de donatie van 15 euro en de verzendkosten. Elk pakket bestaat uit 24 bieren.

De café-eigenaren krijgen meteen een bevestiging van een donatie. Elke twee weken worden de betalingen verwerkt en ontvangen de kroegen het geld dat hun gasten hebben gedoneerd. Ondernemers kunnen er ook voor kiezen om de donaties op een later moment te ontvangen, bijvoorbeeld als hun zaak weer open gaat.

Oproep aan kroegen van Nederland
De horeca heeft het zwaar op dit moment, nu cafés en restaurants de deuren gesloten moeten houden. MijnKroegie.nl kan café-eigenaren misschien enige uitkomst bieden. Jouw klanten kunnen op de website een bierpakket kopen, waarmee ze 15 euro doneren aan een kroeg naar keuze. Schrijf je café daarom in!
Nadat je inschrijving is goedgekeurd wordt je logo zichtbaar op de website en kunnen mensen jouw kroeg kiezen om aan te doneren. MijnKroegie.nl heeft een promotiepakket met afbeeldingen die je kunt gebruiken om te plaatsen op social media.
Klanten die bij MijnKroegie.nl een bierpakket bestellen, kiezen zelf aan wie ze 15 euro doneren. Het is een kleine moeite om je aan te melden en mogelijk gaan jouw vaste klanten jou sponsoren. Meld je dus aan en deel de info van MijnKroegie.nl op je website en social mediakanalen. Mail ook je vaste klanten om ze te informeren. Veel succes!

 

Het Bierparadijs

MijnKroegie.nl is een idee van Nikki Hagg van Bierparadijs NL BV. Dit is een professionele bierspeciaalzaak en groothandel in Utrecht. Samen met zijn collega Gijs van Batenburg levert hij bier aan de horeca. In het assortiment zitten Belgische bieren en exclusieve, internationale speciaalbieren.

Bekijk ook onze speciale nieuwsbrief over MijnKroegie.nl. Wil jij ook een speciale nieuwsbrief van More than Drinks? Neem dan contact op met Lot Vermeer.

Altijd op de hoogte blijven?