Tavola 2020 verplaatst naar volgend jaar

logo tavola 2020

De organisatie van Tavola 2020 heeft deze internationale vakbeurs opnieuw verplaatst, naar 21, 22 en 23 maart. "Toen we begin maart beslisten om Tavola 2020 uit te stellen tot september, had niemand gedacht dat het coronavirus ons ook nu nog parten zou spelen – ook al evolueert de coronacrisis in België en in de omringende landen positief", aldus de organisatie

De beurs stond gepland op 13, 14 en 15 september in Kortrijk Xpo in België. Hoewel de Belgische overheid en FOD Volksgezondheid geen verbod hebben opgelegd op beurzen en evenementen na 1 september, heeft de organisatie toch besloten om de beurs te verplaatsen naar maart 2021. "Veel exposanten geven aan dat het laten doorgaan van Tavola in september van dit jaar in de huidige omstandigheden niet wenselijk is."

Naast de wens van de exposanten speelt ook het internationale karakter van de beurs, de proeverijen, de lange voorbereidingstijd voor het event, en de vele onzekere factoren een rol in het genomen besluit. De organisatie heeft dit besluit genomen in het belang van alle exposanten, bezoeken en andere betrokkenen. 

Tavola Boutique

Hoewel de fysieke beurs niet doorgaat, komt de organisatie in september wel met een 'hybride vakevent'. "Wij zijn klaar om u een hybride vakevent voor te stellen, waarbij u in aanloop van Tavola 2021 ook online met uw leveranciers en contacten kan communiceren, en nieuwe contacten kan leggen.  Zo houden wij in de week van 13-15 september een Tavola Boutique, met mogelijks een fysieke component met networking, matchmaking en productvoorstellingen", besluit de organisatie.

Tavola is een beurs voor fijne en verse voeding. De beurs wordt elke twee jaar gehouden in Kortrijk. Voorafgaand aan de beurs vindt de uitreiking van de Gouden Tavola's plaats. Deze gaan naar de meest opmerkelijke culinaire vernieuwingen. Bekijk hier de winnaars van 2020.

 

 

Dossiers
Lees ook
Fusie Wine Paris & Vinexpo Paris in 2021

Fusie Wine Paris & Vinexpo Paris in 2021

Wine Paris & Vinexpo Paris vonden in 2020 tegelijkertijd plaats. Deze samenvoeging gaat nu een stap verder. Vanaf 2021 wordt het één gezamenlijk merk en evenement. De komende editie van dit vakevenement vindt plaats van 15 tot en met 17 februari 2021 in Parijs.

More Than Drinks Inspirations! verplaatst naar 12 en 13 september 2021

More Than Drinks Inspirations! verplaatst naar 12 en 13 september 2021

Vanwege de coronacrisis verschuift de Drankenbeurs More than Drinks Inspirations! naar 2021. Dat heeft organisator Alea Publishers, uitgever van onder andere More than Drinks! besloten na een rondgang in de drankenbranche. "We horen van steeds meer partijen dat ze het in deze situatie zowel financieel als organisatorisch niet verstandig vinden om mee...

Gastvrij Rotterdam verplaatst naar 2021

Gastvrij Rotterdam verplaatst naar 2021

Vanwege de verspreiding van het coronavirus en bijbehorende maatregelen heeft de organisatie van Gastvrij Rotterdam besloten om de achtste editie van de vakbeurs te verplaatsen naar 2021. De vakbeurs stond gepland van 21 t/m 23 september 2020 en vindt nu plaats van 20 t/m 22 september 2021 in Rotterdam Ahoy.