Twee nieuwe limited editions van Zuidam Distillers

Zuidam distillers Zuidam Distillers presenteert op de Dranken Pakket Expo 2018 haar nieuwe producten. De distilleerderij komt met een luxe geschenkverpakking voor de liter genever fles en brengt twee nieuwe specials/limited editions mee.

Limited editions

Lost & Found De Special #2 Millstone Single Cask, Cask Strength Pedro Ximenez 20yo heeft een beperkte oplage van ongeveer 250 flessen. Hiermee kunnen de Millstone fans eindelijk hun serie compleet maken. Daarnaast wordt de nieuwe Zuidam Genever special 15, Oude Genever Double Sherry Cask Oloroso/PX gedistilleerd in 2012 gepresenteerd.

Zuidam Distillers

Zuidam Distillers is een van de laatste zelfstandige distilleerderijen van Nederland die al haar distillaten en extracten nog op ambachtelijk wijze binnen het eigen familiebedrijf maakt en verwerkt. Op basis van zuiver natuurlijke grondstoffen creëert het bedrijf een breed palet aan liqueuren, genevers, gin & whisky. Vanzelfsprekend worden er geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen gebruikt.

Dr More than Drinks_Dranken Expo 2018_logo groot anken Pakket Expo 2018

Zuidam Distillers is een van de exposanten op de Dranken Pakket Expo 2018. Op deze beurs vinden drankendetailhandelaren alle producten en diensten die ze nodig hebben om zich als specialisten te kunnen profileren voor de consument met smaak. Dranken Pakket Expo 2018 vindt dit jaar plaats op 9 en 10 september in Expo Houten.

Lees alles over de Dranken Pakket Expo in ons dossier.

 
Lees ook
Baileys komt met limited edition Red Velvet Cupcake

Baileys komt met limited edition Red Velvet Cupcake

Likeurproducent Baileys lanceert een variant op zijn Irish Cream: Red Velvet Cupcake. De smaak is in beperkte oplage geproduceerd en smaakt naar verse chocoladetaart met een toefje roomkaas en een vleugje cacaopoeder, aldus het likeurmerk. De likeur is zowel puur als on the rocks te drinken, maar volgens Baileys vooral ook goed te combineren met roomijs...

Minder vlees, maar meer whisky en zalm vanuit VK naar EU

Minder vlees, maar meer whisky en zalm vanuit VK naar EU

In de eerste helft van dit jaar is er minder rundvlees naar de EU geëxporteerd, maar de export van whisky en zalm nam juist toe. Volgens de cijfers van de Britse Food & Drink Federation nam de totale export van eet- en drinkproducten met 16 procent af tot zo’n 4,9 miljard pond (circa 5,7 miljard euro). Dat is het laagste bedrag sinds...

Goud voor Hooghoudt RAW Genever bij ISC

Goud voor Hooghoudt RAW Genever bij ISC

De Groningse distilleerderij Hooghoudt viel in de prijzen bij de International Spirit Challenge (ISC). Er was goud voor RAW Genever, zilver voor de alcoholvrije spirit Zero Zero 24 en brons voor Sweet Spiced Genever.