Tweede nominatieronde Wijnvrouw van het jaar

14 september 2018

vrouwen Op dinsdag 18 september vindt de tweede nominatieronde 'Wijnvrouw van het jaar' plaats tijdens Gastvrij Rotterdam 2018. De laatste jaren zien we steeds meer krachtige, energieke en gedreven vrouwen die zich op een bijzondere manier inzetten voor de wijnwereld. Daarom is het de hoogste tijd om deze wijnvrouwen in de spotlights te zetten.

Elk kwartaal wordt door een vakkundige jury een nieuwe wijnvrouw genomineerd. Zij is iemand die met haar werk, passie, kennis of creaties de wijnwereld nog mooier maakt. Volgend jaar, in mei 2019, wordt bepaald wie van deze 4 vrouwen zich ‘Wijnvrouw van het jaar’ mag noemen. Op Gastvrij Rotterdam 2018 wordt de tweede nominatie bekendgemaakt.

Uitnodiging

Dit feestelijke en officiële moment vindt plaats in Het WIJNTHEATER op Gastvrij Rotterdam, de horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals.

Tweede nominatieronde Wijnvrouw van het jaar verkiezing

  • Datum: dinsdag 18 september 2018
  • Adres: Rotterdam Ahoy, Ahoyweg 10 3084 BA Rotterdam
  • Aanvang: 15:00 uur
  • Einde: 15:30 uur

Meer info via de website of via de online perskamer.

Wil je als pers aanwezig zijn bij de bekendmaking van de tweede genomineerde voor de Wijnvrouw van het jaar verkiezing? RSVP dan zo snel mogelijk naar clarissa@misspublicity.nl.

Altijd op de hoogte blijven?