Van der Linde Nijhof lanceert Party Mark

10 september 2019

Van der Linde Nijhof – Special Liquors uit Hengelo brengt de shooter‐lijn Party Mark op de markt. Deze nieuwe lijn bestaat uit een vijftal alcoholhoudende party shooters. Het is een vervolg op hun droplikeur Dark Mark, die inmiddels 15 jaar op de markt is.

Naast Dark Mark is Party Mark verkrijgbaar in de smaken Kola Mark (cola), Sweet Mark (honing‐sinaasappel) en Sour Mark (aardbei of groene appel). De shooters hebben elk een eigen smaak en identiteit, maar ook
een uniforme uitstraling. Hiermee beoogt Van der Linde Nijhof een totaalpakket shooters aan te bieden voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar. "Een brand waarmee zij zich kunnen identificeren en dat synoniem staat voor feest", staat er in het persbericht te lezen.

Met de nieuwe lijn kunnen ook ondernemers zich volgens Van der Linde Nijhof onderscheiden met de boodschap; geen feest zonder Party Mark! "Om deze boodschap extra kracht bij te zetten gaat Van der Linde Nijhof de individuele ondernemer actief ondersteunen met acties, merchandise en (digitale) marketing op maat."

Altijd op de hoogte blijven?