Van Der Linde Nijhof presenteert nieuwe producten

17 augustus 2018

Van Der Linde Nijhof levert hoogwaardige sterk alcoholische dranken zoals wodka en rum. Op Dranken Pakket Expo presenteert deze groothandel de nieuwe producten Crafter’s Aromatic Flower Gin en EFE Raki.

More than drinks_Van Der Linde Nijhof_Crafters Aromatic Flower Crafter’s Aromatic Flower Gin

Crafter’s Aromatic Flower Gin is een botanische gin. Het is een mix van twaalf uitgekozen aromatische bloemen. Als de gin wordt gemixt met tonic verandert de kleur in zachtroze. Dit komt door de rozenbottelbloemen, die reageren op het zuur in de tonic.

More than Drinks_Van Der Linde Nijhof_EFE Raki EFE Raki

Van Der Linde heeft sinds kort het recht om EFE Raki op de Nederlandse markt te verkopen. Het is een van de oudste en meest gerenommeerde rakimerken. EFE Raki wordt gemaakt van gedroogde en verse druiven uit verschillende regio’s in Anatolië en anijszaad uit de Aegean-regio. De drank is verkrijgbaar in de varianten Klasik, Fresh Grapes, Gold, Sari Zeybek, Triple Distilled en 5 Years Old.

Van der Linde Nijhof

Naast deze nieuwe producten presenteert Van Der Linde Nijhof op de beurs ook haar vertrouwde producten Dark Mark, Crafter’s London Dry Gin, Vana Tallinn en De Klok Advocaat.

Sinds april 2005 presenteert Van der Linde Nijhof zich op de markt van sterk alcoholische dranken. Het bedrijf startte met de dropwodka 'Dark Mark'. Inmiddels voorziet het bedrijf haar klanten haar klanten in een uitgebreid en groeiend assortiment aan hoogwaardige producten. De International Wine & Spirit Competition (IWSC) beloonde Van der Linde Nijhof in 2014 met zilvereren medailles voor Dark Mark, Hollandse Stroopwafellikeur en Di-Ez.

More than Drinks_Dranken Expo 2018_logo groot Dranken Pakket Expo 2018

Van Der Linde Nijhof is een van de exposanten op de Dranken Pakket Expo 2018. Op deze beurs vinden drankendetailhandelaren alle producten en diensten die ze nodig hebben om zich als specialisten te kunnen profileren voor de consument met smaak. Dranken Pakket Expo 2018 vindt dit jaar plaats op 9 en 10 september in Expo Houten.

Lees alles over de Dranken Pakket Expo in ons dossier.

Altijd op de hoogte blijven?